Amna Jusić i Bojan Ilievski – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Za prvu pesmu Amna je izabrala „Ne spominji ljubav“ koju u originalu izvodi njena mentorka Marija Šerifović, a Ilievski pesmu makedonskog pevača „Milica“, a tokom izvođenja prve glasove takmičaru su dale Snežana Đurišić i Viki Miljković.

Kandidati su zatim zapevali pesama, „Zavoleh te“ i „Stari putnik zalutali“, a duel se završio rezultatom 5 naprema 3 glasa za kandidata.

Saša Popović smatrao je da Amna zaslužuje više glasova, a sa njim se složila Viki Miljković koja je prva komentarisala večerašnji nastup takmičara.

-Slažem se sa Sašom da je Amna oštećena, barem za jedan glas. Da sam videla da imaš tri glasa dala bih ti i ja svoj jer znam da vam znači podrška. Prva pesma je bila dobra, ali druga je bila jako loša. Bojan je prvu pesmu jako lepo otpevao, imaš neku setu u glasu koja mi se dopada – zaključila je Viki, a nakon nje reč je dobila Snežana Đurišić.

–Bili ste ujednačeni. Prva pesma je kod oba takmičara bila dobra, druga kod oba loša. Amana je loše pevala Aninu pesmu, to mi se nije dopalo – prokoemtarisala je kratko Đurišićka.

Ana je prvo pohvalila takmičarku, pa joj skrenula pažnju na stvari koje joj se nisu dopale.

-Divna ti je haljina, lepo si se ponašala na sceni. U prvoj si bila dobra, druga ti i nije baš legla. Treba to šire pevati, doduše nisi ispadala iz tonaliteta, bila si prilično tačna. Još jedna stvar koju želi da kažem je da u pesmi ide: „Da li sam to lasta“, a ne ko lasta. Većina ljudi to greši, pa i ti. Bojanu sam dala prednost zbog prve pesme – objasnila je Ana.

Mili je priznao da nije primetio greške kod kandidadata kao ostali članovi žirija.

–Meni su oboje bili dobri. Makedonci su dobri u tim tradicionalni pesmama -prokomentarisao je Mili, a onda primetio da je na podu završio deo voditeljkine haljine:

–Sanja, je li ti to pao grudnjak? Nije? Šteta! Pade nešto, pa reko da nije nešto bitno – našalio se Mili, a zatim se ispostavilo da je na podu završila Sanjina rukavica.

Đorđe David nije delio Miljevo mišljenje.

–U drugoj pesmi mrtva trka ko je bio lošiji. Kandidatkinja izgleda kao Holivud – zaključio je roker, a Bosanac je ovog puta bio prilično kratak kada je komentarisanje kandidata u pitanju.

–Sve su već rekli, kandidatkinja izgleda sjajno. Ana vidiš da ti je onaj koji ti je producirao pesmu loše producirao kad se ne zna da li je „kao lasta ili to lasta“ – dobacio je harmonikaš svojoj omiljenoj koleginici.

Mentorke su poslednje komentarisale svoje kandidate.

–Amna mogu da ti poručim da vodiš računa na svaki aspekt i segment tvoje interpretacije u baražu. Mislim da ga zaslužuješ, imaš vremena da se sabereš i da u baražu otpevaš pesmu baš onako kako treba – rekla je Marija.

-Bojane prva pesma je bila za deset stvarno. Ako prođeš u sledeći krug što se ja iskreno nadam nema više Šabana i tvoje improvizacije, nema, nema. Sada sam te pustila jer je drugi krug, ali od sada ti ja biram pesme– rekla je Ceca svom kandidatu.

You might also like