Jasmin Alievski i Viktorija Lučić – (13. 05.)

i Viktorija Lučić – (13. 05.)

Nakon što su na najbolji način pokušali da na veliku scenu donesu izabrane numere, ovaj duel završen je rezultatom šest naprema šest što je takmičare i njihove mentore veoma obradovalo, a kako i ne bi kada im je prolazak u naredni krug odlukom žirija bio zagarantovan.

–Odlična dva kandidata. Ovo je bilo baš emotivno. Viktorija je pokazala da se može sve ono što mi tražimo, aktivno se krećeš na sceni, bila si predivna – prvi je prokomentarisao Mili, a na njegove reči nadovezala se Viki:

–Jasmine, zamolila bih te da više nikada ne pevaš „Zajdi, zajdi“. Ni jednu frazu nisi završio kako treba. Vi ste kao par bili lepi i odlični. Viktorija, prelepo izgledaš.

Svoje mišljenje je zatim iznela Marija Šerifović.

-Mislim da kandidatne treba da poredimo sa Tošetom Proeskim. Ti si to pokušao, može to tako, ali moraš da dovršiš frazu. U drugoj pesmi je počelo da ti curi gorivo. Dala sam vam glasove jer ste bili hrabri. Takmičarka se izborila sa pesmom odlično, zato si i dobila glas i iznenadila si me – zaključila je pevačica.

Ana Bekuta bila je kratka tokom izlaganja.

-Neću da pametujem, kandidat nije kriv, takva je bila matrica. Viktorija, mačkice veoma si mi se dopala večeras, bravo – kazala je pevačica, a Đurišićeva dodala:

–„Zajdi, zajdi“ ne može tako da se peva. Druga pesma je bila odlična. Devojčica nas je sve prijatno iznenadila, lepo izgledaš i bravo.

Bosanac je takmičarima uputio nekoliko kritika.

–Ove polovne matrice mi sviramo ujutru kada su svi pijani. To ne ide kandidatu na dušu, čuvaj svoje narodno blago. Curica je neverovatna, u jednom krugu padne, a u drugom me zadivi. Bila si lepa i razdragana, ni falš mi nije smetao – objasnio je harmonikaš, a završnu reč imali su mentori:

–Što se mene tiče napravio si veliki pomak i zasluženo si se vratio u takmičenje. Nije mi žao ni jedne kapi znoja koju sam zbog tebe prolio – rekao je Đorđe David, dok je Ceca bila kratka i samo svesrdno čestitala kandidatima na prolasku u naredni krug.

You might also like