Anđela Đurđević i Smiljana Jeremić – (25. 11.)

i – (25. 11.)

Žiri se saglasio u prvim komentarima da su obe takmičarke bile ujednačene kada je pevanje u pitanju, a onda je nastala žestoka svađa oko kilograma gde su opasno zaratili Saša sajedne strane i Ceca, Ana i Snežana koje su branile stav da vole svoje obline.

-Vas dve ste se prijavile onlajn, vidi se da ste onlajn. Poslale su lepu njigovu glavu i ja vidim lepo pevaju stvarno, malo se šalimo – rekao je Saša aludirajući na kilograme, a odmah se umešala Ceca:

-Saša se malo slobodnije šali, nemojte da mislite da je neka diskriminacija, sjajno pevate i lepe ste devojke, sve je super.

Kada je video da je vrag odneo šalu, Sale je nastavio da se šali u svom stilu, a Ceca mu je na svaku reč žetoko odgovorila.

-Kandidatkinja broj jedan, ti sada ideš kod Cece. Znaš kakvu ona ima dijetu, ma fenomenalnu – dodao je Sale, a takmičarka se umešala i kazala da voli svoje obline, a u tome je imala Cecinu podršku:

-Bravo lutko! Postoje seljaci i prostaci, a ti si pobrkao stvari. Seljaci su čani ljudi bre, prostaci su problem.

U ovu svađu su se umešale su se Ana Bekuta i Snežana Đurišić koje su pomislile da su prozvane, a obe su Saši dokazale da vole svoje obline i udruženim snagama su se borile.

-Nemoj da vređaš seljake, nisi ti seljak, ti si prostačina jedna. Ko si ti da komentarišeš kilograme, sram te bilo – rekla je Sneža, a Ana je nastavila:

-Kakav si ti bio 2001. godine koliko si kilograma imao, nisi mogao da prođeš kroz vrata!?

Sale je nastavio da doliva ulje na vatru, pa je odgovorom još više isprovocirao Snežanu i Anu koje su na kraju ustale sa stolica i nastavile svađu.

-Evo ja priznajem tada sam imao 85, sada imam 74 kilograma. Ja sam smršao 11 kolograma. Zašto ti i Snežana ne idete mojim putem? To više nisu obline, vi ste pevačice i kada izađete na scenu treba da pokažete narodu kako se peva i kako treba da izgleda pevačica. Ti si Bekuta 2012. godine imala 20 kolograma manje, izvinjavam se 30 manje – kazao je Saša, a onda je dobio odgovor od Bekute koji nije očekivao:

-Ja biram izneđu du*eta i lica, šta misliš da sam izabrala? Šta meni fali? Da li si ti normalan? – dodala je Ana, dok je Snežana stala pored nje i tako su nastavile da provociraju Sašu koji je odmah odgovorio:

-Fali ti Ana 10 kilograma da od tvoje guz*ce ne vidim Bosanca i Snežanu.

Bosanac je nakon toga stao u odbranu koleginica rečima da Saša ne vidi svoj stomak i da nije važno koliko ima kilograma, već kako ih ko nosi, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Kako se sve okrenulo na šalu, na samom kraju Popović je dao završnu reč i obratio se takmičarkama uz poruku koju će sigurno pamtiti.

-Devojke, dobro pevate i zato se nalazite na ovoj sceni, a to što vas brane ove gospođe iz 1800- neke godine, to putite – zaključio je Popović.

You might also like