Sofija Đekić i Melisa Zijadić – (24. 02.)

i – (24. 02.)

Njihove izvanredne glasove žiri je nagradio sa po šest glasova te je usledilo natpevavanje.

Međutim, akapela pevanje izazvalo je još veću nedoumicu stručnog žirija budući da su i Sofija i Melisa bile izvanredne.

-Teško nam je- zakukala je Snežana Đurišić pred glasanje.

Potpuna neverica za Sašu Popovića usledila je kada je na glasajućim tasterima ugledao nerešen rezultat.

-Sale, odavno nije bio teži izbor- rekla je Sneža, nakon čega je Bosanac dao svoj sud.

-Sofija je odlična, ima super boju glasu, veoma je stabilna i jasna, akapela perfektna i bez falša. Za mene si bila bolja, mada mi je Melisin program bliži. Što se Melise tiče, vidi dušo moja, sve ovo što sam rekao na tebe se ne odnosi. Ti imaš zatvoren vokal jer se ne smeješ. Onog momenta kad se nasmeješ neće biti vokal sa krpom. Naša muzika i kada je tužna je vesela. Potencijal si i zato ti ponavljam da se smeješ dok pevaš, lepa si – savetovao je Boske.

Za razliku od Bosanca, Keba je prednost dao Melisi Zijadić.

-Melisa, ti si meni besprekorno otpevala, samo treba malo da poradiš na energiji koja treba da izađe iz tebe. Koji si znak u horoskopu?- zanimalo je Kojića, a takmičarka je kroz smeh odgovorila:

-Devica!

Tokom Kebinog komentarisanja Mili se pobunio i nekoliko puta ga prekinuo budući da mu se nije dopao kolegin komentar na Sofijin račun.

-Sofija ima energiju i tera me da je slušam. Pregruba je reč da kažem da si bila u falšu, ali preslušaćete snimak- tvrdio je Keba.

Ipak, Sneža je smatrala da su komentari njenih kolega ‘gluposti' te je dala svoje mišljenje.

-Sofija me je naterala da je slušam i to je ono što je jako važno, veruje ti se i zato imaš prednost. Inače ste egal, dve odlične pevačice- rekla je pevačica, a ništa manje oduševljene kandidatkinje nisu izazvale ni kod Viki Miljković koja je rekla da se ježila tokom ovog duela.

Na pitanje zbog čega je Marija Šerifović dala prednost Milijevoj takmičarki, pevačica je rekla:

-Meni je sveukupno bila bolja Sofija, a to ne znači da je Melisa pevala loše. Sofijina boja glasa je nešto na šta ona dobija dvojiku na keca.

-Meni je Marija već ovo rekla u trećem krugu i ja sam u šoku stvarno- ponosno je rekla Sofija.

Iako su mnogi očekivali da će Đorđe glasati za Milijevu kandidatkinju budući da mu je taj repertoar bliži, roker je iznenadio.

-Dao sam glas Melisi, sad je u modi da na Instagramu skidaju pevačima instrumente i tu se čuje ko ume, a ko ne ume. Melisa je u svom programu otpevala sve kako je u originalu. Sofija je kod Tošeta tri figure otpevala netačno- istakao je roker.

Reči hvale i komplimenti stigli su i od mentora Milija i Ivane Peters koja je istakla da je ovo bio veoma težak zadatak za žiri.

Ipak, sve vreme čekala se odluka Saše Popovića, a svi su bili u nezvesnosti koja od ove dve talentovane devojke će proći direktno dalje.

-Čitav žiri zna da je ovim devojkama mesto u sledećem krugu. Nije fer da one idu u ako ne moraju- poručila je Mara.

Uprkos želji svih da obe prođu direktno dalje Saša Popović doneo je odluku da to bude Sofija Đekić, dok će se Melisa boriti u baražu.

-Od ove dve devojke meni je za nijansu bila bolja Sofija, nekako mi je bila tačnija i prezentnija. Melisa svakako ima velike šanse da prođe- objasnio je Popović.

You might also like