Enis Todić i Lazar Živanović – (09. 03.)

i – (09. 03.)

Veći deo članova žirija složio se da su bili podjednako dobri kako su i glasali nakon duela.

– Meni su bili izjednačeni. Enise, sve si me poslušao sve što smo pričali ispunio si, tako se peva– počeo je da obrazlaže Boske kada ga je Popović prekinuo i upitao kada su oni to pričali s obzirom da je Todić u Svetlaninom timu. On je nakon kraće digresije prizano je da se šalio, a zatim pohvalio i Živanovića.

– Lazare, dobar si bio, napreduješ, bravo za stajling, za izražajnost. Jedino sastavio si četiri takta.

Keba je pokušao da pecne Cecu kako Enis nije dovoljno vežbao sa mentorom drugu numeru, međutim strasti su se ubrzo smirile.

I Snežana i Mili su podržali prethodne komentare, a kada je Saša Popović pomislio da nema potrebe da Viki priča jer se zna da će uvek podržati Cecinog kandidata ona se pobunila.

– Enise, ovo je tvoje najbolje izvođenje do sada to stvarno mislim. Lazare, moj glas za trud– izjasnila se Violeta što je razbesnelo Mariju u čijem je timu Lazar.

– Kakav trud? Šta je sa tobom? Jel ti imaš paučinu u ušima? – drala se Šerifovićeva kada joj je Miljkovićeva odbrusila kako vređa narod.

Saša Popović pokušao je da se umeša i smiri situaciju, ali je svojim argumentom samo dolio ulje na vatru kada se oglasila i Ceca koja ga je napala da se ne petlja i da je on besan jer je njen kandidat prošao direktno, a ovu raspravu pogledajte u videu ispod:

Na kraju, Popović je prizano da bi u slučaju jednakih glasova u pomoć uzeo novčić jer su oba kandidata po njegovom mišljenju bila sjajna.

You might also like