Alina Juhart i Srđan Simić – (12. 05.)

i – (12. 05.)

Alina je u dogovoru sa mentorkom Cecom Ražnatović odabrala da se predstavi pesmama „Replay“ i „Martini“, dok je miljenik Đorđa Davida otpevao numere „Kopriva“ i „Sretan put“. Uprkos odličnim kostimima i šouu koji su doneli na sceni, žiri nije mogao da glasa za njihov prolazak dalje.

-Samo dva glasa i to od Viki Miljković, što znači da je ovo ujedno i kraj takmičenja za njih dvoje – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet, dok je Saša Popović dodao da ne bi komentarisao dalje, ali je ipak dao reč Viki da obrazloži svoj glas za oba takmičara.

– Dala sam im glas čisto da ne bude da nemaju nijedan glas. Uložili su trud, došli su, ali nije bilo dobro – rekla je Viki, a Marija se nadovezala i prokomentarisala Srđanov nastup večeras.

-Daleko si bio bolji u prethodnom krugu, da li je do odabira pesama, da li je stvar trenutka, ali nisi bio dobar. Meni je žao – istakla je.

Iako nije želeo da produbljuje priču, budući da je žiri svojim neglasanjem rekao sve, Saša je ipak morao da se obrati kandidatima i zahvali im se za sve što su uradili za šou.

-Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvek reagivala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja- rekao je Popović, a Alina je od njega zatržila reč.

Iako su mnogi mislili da je razočarana što se nije plasirala dalje, ona se obratila svim članovima žirija, kao i gledaocima kraj malih ekrana i zahvalila se na podršci.

-Ja sam svima prezahvalna na predivnom isksutvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima – rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

Iako se Alinina mentorka nije oglašavala, Srđanov mentor je to morao da uradi.

-Žao mi je što se rastajemo jer je ovaj mladi čovek neverovatno kreativan. On se inače bavi komponovanjem i zamolio me je da javno zamolim Cecu da presluša neke pesme koje ima. On je ovakav kakav jeste i ljubimče je svih nas u celom timu, ali ovo večeras je bilo bez energije- rekao je Đorđe David, a Ceca odgovorila da će sa zadovoljstvom preslušati njegove pesme.

You might also like