Melis Jusić i Harun Ćostović – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Harun je vežbao sa Marijom Šerifović opredelivši se večeras za nešto stariji repertoar, pa je izvođenjem pesama „Oči moje kletvom bih vas kleo“ od Safeta Isovića i „Ima jedna krčma u planini“ od Nedeljka Bilkića osvojio 5 glasova.

Popović nije skrivao iznenađenje.

-Ovo nisam video od 46-te. Odavno nisam video da nisi nikom dala glas – obratio se Saša Popović Ceci Ražnatović koja je prva obrazložila situaciju.

-Nisam dala glas što smatram da je dovoljno. Sad ću ja da budem gluva – rekla je Ceca.

Snežana Đurišić je pitala iznenađeno:

-A nisi gluva?!

Ceca nije želela dalje da obrazlaže svoje razloge, a Đorđe David je prokomentarisao da je kao Mesi

-Kad krene da vodi loptu po levom terenu svi se sklanjaju – rekao je Đorđe.

Prvi je počeo da obrazlaže svoje glasove Dragan Stojković Bosanac, koji se najpre nasmejao tvrdeći da ga Ana Bekuta zasmejava, a nakon izvinjenja rekao:

-Prvi kandidat, prva pesma je sve bilo dobro do kraja. Tako uzmete pesmu za koju nemate raspon glasa i onda uprskate. Sve reskirate zbog ovog kraja, a ne možete da ga dohvatite. Što uzimate te pesme? Ja sam o tome govorio i u nekoj od prethodnih emisija, da ne ponavljam. Dao sam mu glas zbog boje glasa, njegove muzikalnosti, dovoljne sređenosti i kada je upadao u probleme znao je da se izvadi – rekao je Bosanac, a potom izneo zamerke drugom kandidatu.

-Prva greška je što ti Bog Alah neće pomoći da ispraviš taj vibrato. Ali, prva pesma je bila niska, čak ceo ton. Da si podigao razbio bi. Ti si ostao u bunaru i stalno si zatvarao usta. Ali tvoja boja i muzikalnost kada si dobio malo intonacije ima štofa. Ali jako prljavo pevaš – poručio mu je Bosanac uz opasku da je dao glas zbog smirivanja strasti u žiriju.

Popović se pitao o kakvom je smirivanju žirija reč, a potom dao reč Bekuti koja se složila sa Bosančevim mišljenjem. Ana je drugom kandidatu poručila i da nije dovoljno radio.

-Harune, možeš i moraš bolje od ovog što si večeras prikazao, da ne udaram na Marijinog kandidata – rekla je Ana.

Prema mišljenju Aleksandra Milića Milija oba kandidata su bila odlična.

-Ja ne znam kako oni nisu dobili po 6 glasova. Tvoja boja ogromna, ti veseo, sigurni nastupi. MAlo glasova ali mislim da idete dalje, bravo – poručio je Mili.

Đorđe je ovoga puta dao kratak komentar.

-Za mene je kandidat broj 2 bio prijatniji, dominantniji, veštiji – rekao je Đorđe, a potom je Viki Miljković istakla kako je Melis u prošlom krugu bio ubedljiviji iako je nastupao bolestan.

-Meni se nikako nije dopala druga pesma. U njoj si imao i dosta falša. Što se tiče Haruna, ti si jako simpatičan. Lepo ti stoji taj osmeh. Fali ti iskustva, kao što su rekle i druge kolege, ali ima u tebi materijala. Da li će se to desiti ove godine ili neke naredne, nemoj da odustaješ. Radi, treba to još puno, a moj glas imaš, ti si iz Tešnja – rekla je Viki.

Završnu reč imali su mentori. Marija Šerifović je priznala da je prijatno iznenađena.

-Harune, za dečka koji se nikada nije takmičio i mene si iznenadio. Bilo je grešaka, ispravićemo. Za mene je ovo strava i bilo je bolje nego prethodni krug što je jako važno – rekla je Marija svom kandidatu.

Snežana je bila mišljenja da žiri nije glasao pravedno prema Melisu.

-Oštećen si! Sramota je da dobiješ samo tri glasa ali to svakome na savest. Taj kraj u prvoj pesmi koji si na probama pevao savršeno, ta tvoja nesigurnost koja tebe uzme kad ti nešto u svojoj glavi skontaš da nije dobro koštala te je večeras glasova. Drugu pesmu si otpevao odlično, isto tako je otpevaj u baražu i mislim da neće biti problema – iznela je svoj stav Snežana o poželela sreću kandidatima u baražu.

You might also like