Rajo Simonović i Martina Jozinović – (27. 05.)

i – (27. 05.)

Rajo ovoga puta nije imao toliko sreće te se izborio za četiri glasa koja ga vode u .

S obzirom da se Đorđe David jedini nećkao kada je u pitanju glas za Martinu, Saša Popović želeo je da čuje prvo njegovo mišljenje.

-Pa ovako, Martina ovo je po mom mišljenju tvoje najlošije pojavljivanje od početka takmičenja- počeo je da obrazlaže roker zbog čega je Popović negodovao.

-Evo neću da nastavim da pričam! U redu, super si i ćao. Pusti me da završim. Ti si neko ko caruje u visinima, neko si ko je u žiži pet ili šest kandidata, ali Terezu sam slušao u mnogo boljim varijantama. Kao da si imala neki mali strah od te pesme. Čak ti je dolazilo i do promene boje kada si odlazila na refren. Ja ti samo ukazujem na stvari koje ne bi trebale da ti se dešavaju kao pevaču koga ja uvažavam. Kao Popović te brani od mene, pa ja sam za tebe čoveče, da se razumemo– objasnio je Đorđe i dodao da smatra daje Rajo zaslužio ipak pet glasova.

Ceca Ražnatović nije ostala imuna na energiju, osmeh i šarm momka iz Snežinog tima zbog čega ga je pohvalila, a komplimente nije štedela ni kada je u pitanju Martina.

-Martina meni je ova druga pesma koju si pevala, „Ceo svet je moj“ bila neviđeno dosadna. Imaš moj glas znam kako pevaš i toliko od mene- jasna je bila Svetlana.

Međutim, kada je Bosanac dobio reč usledile su kritike, posebno na račun Simonovićevog izvođenja druge pesme „Ja ne pijem“.

-Prva pedma perfektna, u drugoj nisi sastavio strofu. Kompletno intonativno loša strofa, Bože pomozi. Zato nisam glasao za ovaj krug i stojim iza svake svoje reči- iskren je bio Stojković, a Rajova mentorka Snežana ga je odmah podržala.

Za razliku od Stojkovića Viki je glas podrške dala i jednom i drugom takmičaru.

-Rajo lepo si ti otpevao, bilo je korektno, ali ako prođeš dalje moraš da pružiš neki leve više. Potrudi se i u baražu malo dodaj gas i unesi se. Odglumi malo. Što se Martine tiče, ti si svakako jedan od favorita i mislim da je dtuga pesma pogrešan odabir ali ti si fantastična. Izgledaš fenomenalno kao prvo. Kada vas uporedimo sve sad koji ste jednaki, ti odskačeš- rekla je Viki.

Iako Bekuta nije bila zadovoljna pevanjem momka iz Snežinog tima, ni ona, baš kao i Ceca nije odolela njegovom osmehu i šarmu zbog čega mu je dala glas.

-Doš loje do stagnacije u pevanju, ali dala sam glas jer tvoj osmeh mene sruši- priznala je Ana nakon čega su se ona i Rajo izgrlili i nasmejali ceo studio.

-Zagrljaj se ne broji ako ne traje minimum sedam sekundi- našalio se Simonović i ponovo zagrlio Bekutu, a gotovo daje ceo studio ovaj potez ispratio gromoglasnim aplauzom.

Kritike na račun izbora Martinie druge pesme usledile su i od Milija, a to je posebno zamerio mentorki Mariji Šerifović.

-Tebi je suđeno šest glasova, ali potrudila se Marija, ova pesma je jedna od najvećih frljoka koje je uradila za ove tri sezone- kroz smeh je objasnio Mili, a njegov govor prekinuo je Boske koji gaje poljubio.

Na samom kraju reč su dobili i mentori. Dok je Marija Šerifović bila zadovoljna, Sneža je Raju skrenula pažnju na pojedine greške koje treba da ispravi u baražu.

Uprkos kritikama Rajo je tvrdio da ovoga puta nema razloga za tugu s obrizom da su prvi put sa njim na snimanje došle i majka, supruga, sestra i ćerke.

-Ja sam čuo da tvoja mama odlično peva. Dođite na scenu da pevate malo- iznenadio je Popović pevačevu majku koja se sinu pridružila na sceni.

-Cela naša porodica je muzički obdarena, ali honorari stoje kod mene (smeh) Nisam se spremila, ne pevam već jedno četiri godine, ali kad već moram otpevaću Silvaninu „Srećo moja“- istakla je Lidija nakon čega je i zapevala.

Rajova majka priredila je feštu na sceni „Zvezda Granda“, a žiri i publika u studiju su je sve vreme oduševljeno posmatrali i aplaudirali.

Ipak, najeveće ludilo usledilo je kada joj se na bini pridružila mentorka njenog sina Snežana Đurišić i zapevala s njom u duetu.

-Rajo ajde ti fino kući, neka ostane mama- našalio se Bosanac.

Studio je nakon njenog izvođenja bukvalno skandirao, a Raja je ova situacija dovela do suza.

Ova situacija je raznežila i Viki koja nije mogla da sakrije suze.

-Meni neko treba da popravi šminku, suze su mi krenule, bravo i daste živi i zdravi sto godina– rekla je Violeta, a gospođa Lidija je sa scene ispraćena uz reči hvale svih prisutnih.

You might also like