Bogdan Keković – Da si tu i Bele ruze – (02. 01.)

– Da si tu i Bele ruze – (02. 01.)

Već nakon prvog stiha svojom bojom glasa osvojio je simpatije Đorđa Davida, nakon čega su mu podršku pružile Ceca i Snežana, ali na žalost na tome je i ostalo

-Pa ljudii- povikao je Đorđe David čim je shvatio da je ovde kraj Bogdanovom takmičenju.

-Koji ljudi, žiri? To su ljudožderi- našalio se Sale, dok je roker tvrdio da ovo nije realna situacija sa glasovima kada je u pitanju Bogdanovo pevanje, a kako je Ceca prva dala glas Saša je želeo da čuje njen komentar.

-Meni se jako dopala njegova boja, prvu pesmu je jako lepo otpevao, ali mi je falilo malo napada i energije. Mislim da on to može, ali šta da radimo- objasnila je Ceca, dok je Violeta tvrdila da je energije manjkalo zbog čega je njen glas ovoga puta izostao.

-Ceca da da glas, a ti da ne daš? To se prvi put desilo- provocirao je Saša, međutim Viki je odolela i nije ušla u raspravu.

Jedna od retkih koja je Bogdanu pružila podršku bila je Sneža Đurišić koja je tvrdila da takmičar nije za ispadanje, ali tog stava nije bila i Marija Šerifović.

-Pa prosek, možda nije ni prosek. Onako, imaš neku lepu tedi ber energijicu i lep osmeh, ali si izašao na binu kao trutić neki, stao i nešto pevaš. Pa šta radiš, je l' nas zabavljaš, je l' zabavljaš publiku, dame, gospođe, je l' zavodiš?! Pa tome služi pevanje! To nije taj film, to nije ta profesija. Je l' pevaš ti, šta radiš, je l' tako u pola dva kad ori kafana, je l' si isto tako trom?! Mora svega da bude, mora energije, osmeha i kretanja. Nemaš sto godina, imaš dvadeset i dve- bez dlake na jeziku mu je objasnila Mara, dok je takmičar otkrio da se privatno bavi pevanjem.

Uprkos tome Đorđe David se sve vreme trudio da objasni da je Keković zaslužio da ostane u igri s obzirom da je veliki potencijal.

-Ima dobru boju glasa za razliku od nekih kandidata koji su pršli tvoji vokali su otvoreni. Čuje se da ti je umorno grlo, ali si izgleda mnogo radio ovih dana. To se čuje, trebao si da razmišljaš o tome. Ovo nije dođeš u kafanu i juriš da ti neko ubaci pedeset evra, ovo je stvar koja može da ti okrene životnu sudbinu. To je faul koji si napravio- smatrao je roker.

Ipak, izgleda da i oni koji su ga podržali, ali i oni koji nisu, u jednom su se usaglasili – da je defintivno nedostajalo energije.

-Falilo ti je izražaja, mada nisi bio za ispadanje, ni slučajno, al pusti bolan doćićeš sledeće godine. Probaj da se isključiš iz okoline i razmišljaj o Balkanu. Vidi kakav si lep, smršaj jedno dvadeset kiloragama i bićeš još lepši- našalio se Boske.

You might also like