Katarina Mulavdić i Petar Bulatović – (20. 05.)

i – (20. 05.)

Nakon nastupa usledili su komentari žirija koji je izneo pohvale i kritike na račun oba nastupa, a koje će mladim pevačima siguno poslužiti da u nastavku budu još bolji.

-Još ste za mene kadidati, niste još kolege. Prvi kandidat, bila si mi melem za moje ove napaćenje uši, slušajući ovo dranje. Pevala si lepim manirom, pogotovo prvu pesmu, i druga pesma je imala svog šarma, tako da mi se i druga dopala. Što se momka tiče, ti meni pevaš dovoljno je bilo za glas, ali ne Bog zna šta, da budem iskren – rekao je Bosanac, a sa njegovim mišljenjem se saglasila Ana Bekuta.

Nakon toga, Viki je stala u odbranu kuminog kandidata, pa mu je dala jedan savet koji je iznenadio mnoge.

-Petre, ja više volim da mi ne daju glas, nego da me komentarišu tako kao da su mi udelili neku milostinju. Ja ne mislim tako, ti si prelep i opravo što piše zvezda Granda. Mlad si, lep sceničan, istina je da si drugu pesmu malo pregazio, malo te je povukla želja, ali to nije bilo loše. Katarina, izgledaš prelepo, odabir pesama mi se dopao, što se pevanja tiče, zato imamo tri, četiri, pet glasova. Moglo je da bude i četiri glasa – dodala je Viki.

Marija je na samom početku izlaganja naglasila da Katarina ima njen glas iako je glasala nešto kasnije za nju.

-Imaš moj glas, prva pesma jako lepa, meni se druga nije dopala. Petre, ja tebe volim, ali samo jedan savet, ova druga pesma je brza, ima mnogo teksta. Ti imaš problem sa brzim pesmama i sa žvakanjem teksta, kasniš, pa uđeš u frku. Povedi malo računa o tome, ti bi pevao balade i to ti stoje, malo razmisli o tome.

Na kraju su mentori dali svoje završe reči, a Ceca je ovog puta bila zadovoljna glasanjem kolega oz žirija.

-Katarina je pretalentovana, njen glavi posao je voditeljka, ali počela je da nastupa i zovu je. Ona i ja idemo težim putem, ali trudimo se, opet smo u teškoj brobi, ali ja sam zadovoljan – kazao je Mili.

-Petre, prva naša šestica, bravo i drago mi je, Ti si sjajno dete koje sve sluša, upija, ponosna sam na tepe i čestitam ti – zaključila je Ceca.

You might also like