Valentina Cvetković i Antonija Čerkez – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Saša Popović je odmah nakon pevanja ispričao da se nekoliko dana pred snimanje emisije čuo sa Antonijom, a njegova priča je nasmejala sve.

-Antonija me je pre neki dan zvala i pitala me je „Sale, da li da predložim Bosancu da pevam neku Severininu pesmu“, a ja sam joj onda rekao „Nipošto ovaj krug, nemoj, Keba je u žiriju, samo gledaj da izbegneš to. I evo bio sam u pravu, šest glasova je tu“ – rekao je Popović, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Nakon ove šale, Keba je dobio reč, a ona je pohvalio nastupe obe takmičarke i našalio se na svoj račun.

-Antonija, sviđa mi se pre svega izbor pesama, naravno da nemam ništa protiv ni da si pevala pesmu od Severine, nikakav problem. Bravo, svaka ti čast. Za Valentinu neću da kažem ništa loše, vidi se da je bio neki problem sa glasom, malo si mi ravna u pevanju. Mislim da ti možeš dosta bolje – rekao je Keba.

Viki je zatim istakla da joj je žao jer nije dala glas takmičarki iz prvog para, jer je prema njenim rečima bila bolja od Valentine.

-Ovo je jedan od boljih krugova Antonija i moj glas si zaslužila. Bila si fanstastična, obe ste prelepe i baš si dominirala večeras. Valentina, ovo nije bilo dobro, videla sam da si imala samo jedan glas, pa sam ti zato dala, ali mi je sad žao što nisam dala Kebinoj takmičarki koja je bila bolja od tebe – dodala je Viki.

Snežana je iznela sve pohvale na račun Valentininog izgleda, ali je istakla da u nastavku ako prođe dalje mora da obrati pažnju na izbor pesama, dok je Antoniji rekla da se naježila nakon prve pesme.

-Meni je Valentina žao kako nekada nešto ne prokine pa da bude tačno, ne znam gde je problem, godine kod tebe treba da budu prednost, jer imaš iskustvo. Iz kruga u krug niko da ti kaže da si lepo, već samo da si lepa i da ti je lep kostim. Antonija, lepo, lep program, nije mi smetalo ništa – dodala je Marija.

Reč su dobili i ostali članovi žirija, ali gromoglasan smeh Saše Popovića prekinuo je njihovo komentarisanja.

Pokidao si zvučnik!- dobacio je Mili, a Sale je otkrio šta se desilo:

-Je l' si ti lud Kebo, da nam izbiješ zvučnik?! 20 godina sedim ovde i prvi put sam video da je neko kinuo u otvoren mikrofon. Ispljuvao si bubicu! Molio bih ako ima neka čistačica ovde da obriše pod jer je dobacio na dva metra! Maro, pokaži mu gde se isključuje bubica!- govorio je Popović, dok su svi doslovno vrištali od smeha.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, a Bosanac je istakao da je ponosan na sve što je Antonija pokazala na sceni.

-Valentina je jako hrabro pristala da peva ove pesme, ona ih je sama i odabrala, radili smo i imala je jedan peh zbog matrice. Eto dva glasa, pa – rekao je Mili, dok se Bosanac nadovezao:

-Mi smo ovog puta smanjili vežbanje i glas funkcioniše. Mene raduje što si ti iz kruga u krug sve bolja. Nadam se da će to biti na kraju nagrađeno od Saše, bar jedan stan da dobiješ onaj koji nije prodao još.

You might also like