Inel Nukić i Miki Sekulovski – (18. 11.)

Inel i – (18. 11.)

Iskustvo je ovoga puta presudilo a Sekulovski koji je podigao atmosferu i uz čiji nastup je Đorđe David đuskao sa 6 osvojenih glasova izborio je plasman dalje.

Dragan Stojković Bosanac je prvi čestitao mladom takmičaru na izvedbi, objasnivši razloge zbog kojih to čini:

-Nije on naleteo na iskusnog takmičara, on je izazvao a mi Bosanci se ne plašimo ničega. Bravo momče! Dobro si pevao za tvojih 17 godina a verovatno si i ti amater. Što se tiče drugog kandidata, vrlo dobro. Pozdravljam Dadu Topića – poručio je Boske.

Saša Popović pozdravio je Snežanu Đurišić i dao joj reč.

-Podržala sam kandidata jer se vidi da je vežbao i spremao se za nastup ali je sitacija da nijeimao sreće da u duelu bude sa ovim kaniddatom – rekla je Snežana, a Marija je pohvalila hrabrost prvog kandidata, a evo kako je on pevao:

Marija se potom obratila drugom takmičaru:

-Ovde je bilo par rokenrol izvođača koji su ostavili neki trag. Isak, Hanad, Josifovski. Ti si do sada kad je ta muzika u pitanju daleko najbolji.

Đorđe David istakao je da ovo nije bilo realno odmeravanje snaga.

-Kandidat broj jedan, nerealan duel, pogotovo što si ti čovek koliko ovu materiuju poznajem koji to radi kako treba. A ti me sad iseci jer moram da izađem i da poljubim Makedonca. Nikad se niko nije usudio da otpevaTipića i ovu pesmu koju si ti odabrao. Hvala ti na tome, ja sam uživao do neba – rekao je Đole, izašao na scenu i poljubio takmičara.

Popović je dao Đoletu sugestiju:

-Ja da sam na tvom mestu ja bih došao i poljubio cecu kao njegovog mentora – rekao je Popović, a Đole je dotrčao i „coknuo“ Cecu.

-Pa što mene, čovek pevao, a ne ja? – pitala je Ceca i objasnila:

-Rekao je da sam dobio biser a ja kažem korpu bisera.

Ana Bekuta bila je fascinirana Đoletovom reakcijom tokom takmičarevog nastupa.

-Da ste vi vudeli Đorđa koji je uživao. Ovde se sve treslo i ja sam se krstila i levo,m i desnokm i pomislila sam da nisi normalan Đole. Šta ti je? Ovo je samo jedan takmičar. Odličan si, neću da umanjujem tvoju vrednost, ali meni je Đorđe ovde bio mnogo čudan – rekla je Ana.

Viki MIjković bila je iznanađena zašto je Đole bio čudan.

-On je čovek umetnik, pa kada ga nešto pogodi raduje se – rekla je Viki i potom pohvalila narodnjaka.

Popović je koristio panik taster i prekinuo Viki, što je izazvalo polemiku između njih dvoje, ali je nakon opaske ponovo dobila reč da bi opet bila prekinuta.

-Ona priča pola sata i ništa o kandidatima da kaže – rekao je Popović i dao reč Aleksandru Miliću Miliju koji je bio kratak:

-Kandidat borj dva, savršen i to je to.

Bosanac se javio za repliku i izneo opasku da nije u redu da pojedini članovi žirija navijaju za takmičare dok sede na svojim mestima, a pošto se to odnosilo na Đoleta on se osetio prozvan i priznao je da je snimao šta se dešava u žiriju.

-On hoće da ostane u žiriju po svaku cenu i ne bira sredstva – rekao je Boske.

-A to što ti ljubiš Isaka u usta u tim godinama. Sramota! Klanjao si se čoveku – odgovorio je roker na kritike, a Boslke je sve negirao.

Popović je presekao debatu i dao reč Ceci Ražnatović koja je izašla na scenu.

-Mog kanidata idem da izgrlim – rekla je Ceca i izašla bosa na scenu.

-A gde su ti cipele Svetlana? – pitala je Bekuta, ali odgovora nije bilo.

You might also like