Sofija Đekić i Lejla Brčaninović – (30. 12.)

i – (30. 12.)

Devojke su dale sve do sebe da se pokažu što bolje na Grandovoj sceni, a tome svedoči i broj glasova čuvene osmorke na kraju nastupa.

Pobedu je za samo jedan glas više odnela Sofija, dok će Lejla koja je osvojila pet glasova, večeras ponovo svoju šansu tražiti u baražu.

-Ove godine kada je mentor protiv mentora, nema ispadanja kandidat. Može da se desi da neki takmičar ne dobije glasove, on ide u . Isključio se devojke sa devojkama takimiče, ako i muškarci međusobno, nema mešanja – dodao je Popović.

Viki se odmah pobunila zbog toga što je njena takmičarka dobila manje glasova, pa je odmah ušla u sukob sa kolegama.

-Nije realno! Sedam godina sedim ovde i borim se za neku pravdu, isterujem nešto što se ne može isterati. Pašće mi mrak na oči! Ovo mi nije jasno, svi koji sede ovde, jako dobro čuju i znaju koja je razlika u pevanju između pevačica. Ja mislim da je Lejla daleko jači pevački kanidat od Sofije, čuli su sve, a doneli su zaključak na osnovu početka pesme – rekla je Viki.

Marija, koja je presudila u ovom duelu dala je svoje objašnjenje, pa je priznala da je Sofija ipak bila bolja, što se Violeti nikako nije dopalo.

-Meni je takmičarka broj jedan bila bolja, prvi i najveći razlog je boja glasa, to je nešto što nema cenu. Sofija, imaš vedar i čist vokal, broj dva, tehnički lepo, ali umorno zvuči voklal, treseš se dok pevaš vibrato – rekla je Marija, dok se Ana Bekuta odmah naovezala.

-Sofija je umilno otpevala, a ima snagu, emociju, zaista se vidi da je devojka koristila mozak u ovom takmičenju. Zna ona što će se nama dopasti. Lejli sam dala glas, ali joj zameram što nema dinamike, pevaš sve isto, nema emocije.

Sa druge strane, Ceca je priznala da bi u preglasavanju dala glas Lejli, tako da je stala u kuminu odbranu, a onda su usledile provokacije žirija.

You might also like