Sanja Stanković i Julija Petrović – (14. 10.)

i – (14. 10.)

Lekovčanka je pevala pesme „Pristajem na sve“ i „Oči, oči“ za koje su svi smatrali da je pevala prenisko.

– Julija je bila odlična, i prva i druga pesma, sve je bilo na mestu i kako treba. Što se tiče Sanje, da li je moguće da ti pevaš tako nisko?– prokomentarisao je Bosanac sa čim se složila Ceca koja se pobunila i tražila da je čuju ponovo i da joj podignu matricu za ton što su podržali i ostali.

Saša Popović odobrio je ovaj predlog s obzirom da je i sam priznao da je imao isti na probi kada ga je mlada pevačica molila da ostavi matrice niže.

Već u prvim stihovima žiri je čuo poboljšanje, kada su joj pružili podršku koja nije izostala ni od publike koja je sve vreme bodrila, a žiri se složio da je bio u pravu. Na insistiranje još jednom su podigli za još pola tona jer su smatrali da može i bili su u pravu.

– I sad šta se desilo? Ona je htela još niže da peva, ja bih joj dao i ton i po više ona neće, dajte joj sad drugu pesmu više za ton– rekao je Saša, nakon što je takmičarka pevala 3 puta nakon nastupa.

– Ti ne veruješ sama sebi, ti nemaš dovoljno elana da se boriš– prokomentarisala je Viki, dok je Ceca očitala lekciju devojci za koju smatra da može mnogo.

– Ona je navikla da peva niske intonacije i napravila si sebi raspon glasa da ne možeš da makneš i imaš strah. Kod mene bi ti propevala, dva tona više na silu. Šta si se stisla, otišla si u muške intonacije– povisila je ton Ceca.

Saša Popović je uveo pravilo da dva mentora mogu da se zamene kandidata ukoliko se oboje slože, što je obradovalo sve mentore, a zatim se obratio Stankovićevoj.

– Sanja ako prođeš odlučiće ti produkcija intonaciju – odlučio je direktor.

Na kraju Đorđe se obratio svojoj kandidatkinji.

– Julija je neko za kim sam ja jako patio kada je ispala iz takmičenja i drago mi je da si tu – poručio je David.

You might also like