Snežana Kačar i Andrea Suljić – (20. 01.)

i – (20. 01.)

Na kraju duela Snežana Kačar je pobedila rezultatom 5:3, što je bilo nedovoljno za direktan prolazak.

Marija Šerifović jedino nije glasala, što je značilo da su obe kandidatkinje završile u baražu.

Snežanina mentorka Viki Miljković bila je razočarana ishodom glasanja, pa se odmah obratila Mariji.

–Marija, zašto kvariš sreću devojačku, samo me to interesuje? Mogla si da daš taj jedan glas i da ide direktno – upitala je Viki, a zatim je Marija prokomentarisala:

-Kandidatkinja broj jedan je bila bolja večeras od prethodnog kruga, to moram da priznam, ali Snežana, sa tvojim vokalom nešto trajno ne valja. Znači tvoji ukrasi ne izlaze, mučiš se. To moraš da vežbaš i ispravljaš, zato što je sve nekako na pola. Ti kreneš, i nikako da se taj niz tehnički realizuje. Što se tiče kandidatkinje broj dva, lutko oprosti meni se ovo večeras zaista nije dopalo.

Nakon što su Marija i Viki rekle šta su imale, reč je dobila Snežana Đurišić koja se složila sa Šerifovićevom.

–Što se Snežane Kačar tiče, isto mislim. Meni je ona draga i sigurna sam da može bolje i da će to biti bolje. Ovo večeras nije bilo za šest baš zbog ovoga što je Marija rekla. Što se tiće Andree, ona pesma prva moraš još da sazriš da bi pesme tog tipa mogla da doneseš onako kako to treba. Vidi se da si vežbala, vidi se da si se potrudia, ali taj finiš nije bio kako treba. Druga pesma mi je bila u redu, mi je bila u redu – govorila je Snežana.

Svetlana Ceca Ražnatović je primetila da Snežana Kačar izuzetno voli da peva njene pesme, te je predložila ideju Viki da dođu kod nje kada budu bile probe.

-Što se Snežane tiče, ja sam primetila da ti mnogo voliš da pevaš moje pesme, pa ću ja moju kumu da zamolim kad budu bile probe da dođeš kod mene, možda te ja opustim. Svidela mi se „Drugarice prokletnice“. Što se Andree tiče, sviđao mi se „Ruzmarin“, to ti je leglo zbog boje Sanje Maletić, imaš sličnu boju, stvarno se vidi devojke da ste se potrudike i ja sam vas nagradila glasovima, srećno u baražu – rekla je Ceca.

You might also like