Nataša Vukajlović – Kukavica i Zbog tebe – (02. 01.)

– Kukavica i Zbog tebe – (02. 01.)

Čim je izašla na binu, svi su primetili njen fizički izgled koji je potpuno bracio u trans sve muške članove žirija.

Kako je i sama priznala, odabrala je pogrešan tonalitet pesme, pa nije mogla da pokaže sve što zna. Sa tim mišljenjem se saglasila i Snežana Đurišić koja je prva uputila komentar takmičarki.

-Nagovorio me Sale da povučem panik i ja sam povukla. Mislim da si u obe pesme odabrala pogrešan tonalitet i da te je to koštalo večeras. Nisko, falš, je bilo i to je po mom mišljenu bilo za panik – rekla je Snežana, a onda se Saša uabcio:

-Pa Nova godina je ljudi, jeste ovo možda bilo za panik, ali se i publika dobro zabavila. Znam da i gledaoci vole ovu pesmu, pa sam hteo je čujemo do kraja – kažao je Popović, a onda se Ana Bekuta uključila u raspravu.

-Pogledajte vi kako je ona zgodna i kako je lepa. Haljina božantvena, dužina, kosa, sve si večeras pogodila – rekla je Ana.

Snežana je na kraju poručila Popoviću da je on uzme i da radi sa njom do drugog kruga, a Popović je na to žetoko odgovorio:

-Ne mogu ja da je uzmem. Ako od vas osam neće niko, pa ne meni kažete uzmi je ti. Ja bih je sigurno uzeo, pa vidiš kakva je riba. Pogledajte je, žao mi je Nataša, ali ispadaš – zaključio je Saša.

You might also like