Samed Dželo i Dejan Dačević – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Iako su obojica priredili fantastične nastupe, žiri je glasanjem u dalji tok takmičenja poslao Sameda.

Posle sjajnog nadmetanja u duelu, usledilo je glasanje koje je bilo nerešeno, ali je akapela pevanje presudilo u korist Bosančevog kandidata.

U akapeli definitivno je bio bolji Samed koji je otpevao „Sve ti dugujem“, dok je Dejan izabrao da se takmiči Šabanovom pesmom „Jednu noć si drugom dala“.

Bosanac nije mogao a da sa svojim pulenom ne proslavi prolazak u dalje takmičenje, iako je bio ubeđen u njegovu pobedu.

I Snežana Đurišić je pohvalila Sameda, a delimično iskritikovala Dejana, tvrdeći da je intonativno pogrešio, ali da je dobar kandidat, dok je Viki Miljković smatrala da nije bilo za 6:6.

-Bili su isti i bilo mi je teško da donesem odluku. Presudila je „Odiseja“ jer je bila odlična – rekla je Viki, a Dragan Kojić Keba pohvalio Sameda, ali i Dejana kom se obratio rečima:

-Prepoznao sam kod tebe dobro raspoloženje, što nije bilo u prethodnim emisijama. Počeo si sebi više da veruješ. Po meni si bio bolji u akapeli.

Mili nije krio oduševljenje načinom na kojim Dželo peva.

–Samede, ti imaš staru i predivnu dušu, iznosiš pesme sa tom evergrin emocijom. I Dejan je fantastičan, dopada mi se kako peva Đanija, on je gotov proizvod. Možeš odmah da ideš na nastup i da oduševljavaš publiku- prokomentarisao je Aleksandar Milić Mili.

Đorđe David je obrazložio zašto je glasao za Sameda, a ne za Marijinog kandidata.

-Samed je imao stav od prvog minuta do zadnje sekunde pevanja, a ti si sladak dečko koji se danas šunjao, ne znam zašto. Nisi nagazio kao što smo od tebe navikli– rekao je Đorđe Dejanu, dok je Ana bekuta tvrdila da je Samed bio stabilniji.

Završnu reč dobili su mentori, a Dragan Stojković Bosanac bio je srećan što je u ovom duelu pobedio, mada je imao zamerku za jednog člana žirija.

–Bravo za obojicu. Ne mogu da se zahvalim kolegama, ovo je toliko objektivno glasanje bilo da bravo za Milija, Snežu, Đorđa, Bekutu– rekao je Bosanac, pa se obratio takmičaru iz drugog tima i Kebi:

–Dačeviću, vidiš ovaj izrod u žiriju, a to je Keba. On je rekao da si dobio sigurnost, a ti si mi pre takmičenja rekao da si nešto nesiguran u sebe.

–Kebo, pričaš paušalno, neka si tako glasao, sve si o sebi rekao i zadrži to tako. Ja ti to oprostiti neću – istakao je Bosanac, a Saša Popović zatražio od publike u studiju da ovacijama kažu ko je u pravu.

-Publika ipak navija za Kebu– konstatovao je Saša na kraju duela u kom je kao izašao Samed, dok se Dejan za opstanak u takmičenju bori u baražu.

Marija je pokušavala da svom kandidatu uputi par saveta, ali ju je Keba prekidao.

–Dejane, bilo je greškica u akapeli. Super ti je pesma za , bori se – poručila je Marija svom kandidatu, dok su svi u studiju vrištali od smeha što je Keba prekidao pevanjem.

You might also like