Ljiljana Milaković – Malo mi za sriću triba i kralj i Gutljaj vina (03. 12.)

– Malo mi za sriću triba i kralj i Gutljaj vina (03. 12.)

Dok je pevala, kandidatkinja je uspela da razmrda atmosferu u studiju i podstakne članove žirija na đuskanje, a prvi glas podrške dala joj je pevačica Ana Bekuta. Iako je u nekim trenucima delovalao da će kandidatkinja zaraditi panik taster, to se na sreću nije desilo.

Takmičarka iz Hrvatske završila je uspešno nastup sa pet glasova koji je dobila u poslednjem trenutku i koji su joj obezbedili prolazak u naredni krug takmičenja.

-Samo da kažem, žiri je tu da da glas ne da želi da je uzme da joj bude mentor, nego da joj da glas za prolaz. Evo recimo Bosanac nije dao glas, da li to znači da ona nije za prolaz – pitao je Popović Bosanca.

–Loše vlada dinamikom, jedino u visinama imaš jednu osobnost. Nije mi se dopalo, jedino mi se dopalo tvoje prezime. Da li si možda u rodu sa Milakovićima iz Beograda, oni su isto u muzici? -pitao je Bosanac kandidatkinju, a ona mu je na to simpatično odgovorila:

–Ako će mi to pomoći da prođem, onda jesam.

Ljiljana je za mentora silno želela Mariju Šerifović, ali se pevačici ova ideja nije naročito svidela.

–Ja ću da poludim ovde majke mi. Neću raditi sa tobom Ljiljana jer nemamo mi šta da radimo zajedno. Smatram da osoba od 38 godina koliko ih i ja imam, da sam se prijavila ovde pevala bih tako da ovde svi padnu u nesvet. Puno sreće ti želim u daljem takmičenju i da radiš sa nekim ko ima više strpljenja od mene – rekla je Marija, a Ljiljana je zatim birala Cecu koja ju je na keca odbila.

–Hvala draga, ali ja sam tebi bila smao podrška, znam ko te ovde želi – odgovorila je folk diva, a nakon toga Ljiljana je za mentora izabrala Anu koja je kandidatikni kratko poručila.

-Hvala draga, dobrodošla si.

You might also like