Andreja Danilović – Mrtav bez mene i Baš tebe volim ja – (12. 11.)

– Mrtav bez mene i Baš tebe volim ja – (12. 11.)

Tokom nastupa Crnogorka je vrckala i đuskala sve vreme, što je pozitivno uticalo i na članove žirija, pa je nastup završila sa pet glasova koji su joj obezbedili prolazak u sledeći krug.

Sve bi to bilo sjajno, da nije uspedila neprijatna situacija kada je kandidatkinja trebalo da izabere mentora.

Andreja je prvo želela da njen mentor bude Marija Šerifović, ali ju je ona odbila.

–Dala sam ti glas jer smatram da treba da ostaneš u takmičenju. Osetila sam neku borbenost, neku energiju. Ti si ripala, đipala, pokazala snagu, ali za tu vrstu mentorisanja i taj repertoar gotovo sam sigurna da ima ovde jedna osoba koja to može da radi mnogo bolje i sa više strpeljenja od mene – rekla je Šerifovićeva, aludirajući pritom na Bosanca.

Andreja je zatim izabrala Dragana Stojkovića Bosanca koji joj je prvi i dao glas.

–Dao sam ti glas jer sam video da su se svi ovde umusili, pa sam bio hrabar. Ima kod tebe šlifa, lepa si, ali mislim da ima ovde boljeg izbora za tebe – rekao je Bosanac kandidatkinji i prepustio je ostalim članovima žirija.

–Dala sam ti glas kako bi imala mogućnost izbora, ali mislim da ja nisam pravi izbor za tebe – rekla je Viki, a Đorđe David je dodao:

–Priključio bih se Marijinom pevanju. Oseća se lakoća u pevanju, ali ja tražim nešto drugo.

–Prezgodna si devojka, kao da si rođena za scenu. Lepo si se obukla, ali moram da te odbijem – objasnila je Ana.

Nakon što su je za mentorisanje odbili svi članobvi žirija koji su joj dali glas, Saša Popović je dao priliku publici da odabere adekvatnog mentora za kandidatkinju, a kako ni oni nisu bili usaglašeni u odluci, kreativni direktor odlučio je da to bude Bosanac, a da li će ova saradnja biti uspešna videćemo već u narednom krugu.

You might also like