Danijela Ritan i Almija Krdžalić – (04. 03.)

i – (04. 03.)

Danijela je prvo otpevala „Ne dam na tebe“ od Jelene Tomašević, a Almija „Jelen“ od Slađe Alegro.

Nakon izvođenja prve dve pesme glasova nije bilo, ali stanje se promenilo kada su zapevale pesama.

Daniijela je za drugu pesmu izabrala „Ako poludim“, a Alimija „Legitimno“ i odlukom stručnog žirija ovog puta obe kandidatkinje su nakon izvođenja imale po pet glasova, pa ni jedna od njih dve nije prošla direktno u naredni krug.

Marija Šerifović večeras je prva prokomentarisala ovaj nastup.

-U ovom duelu meni je bila bolja kandidatkinja broj dva. Razlog je prost. To je zato što si bila tačnija. Više si bila u intonaciji jer za ime boga, poželjno je biti u intonaciji kada se peva. Nedostajalo ti je ponašanje na sceni. Kandidatkinja broj jedan je bila konstantno nisaka i u falšu. Mislim da prvoj pesmi nisi dorasla – zaključila je pevačica.

Aleksandar Milić Mili sledeći je komentarisao kandidate.

–Mislim da je ovo realno, čak i previše glasova. Meni je druga kandidatkinj u drugoj pesmi bila dobra. Prva je bila naporna, ali uz taj izgled volelo bih da te vidim dalje. Kandidatkinja broj dva, bilo je mnogo grešaka i mnogo falševa. Iščupala si se, ali nisi donela na pravi način pesmu „Legitimno“. Imaš potencijala, pazi na odabir pesama ubuduće, biraj one koje će iz tebe da izbace više energije – rekao je Mili, a na njegove reči se nadovezala Ana Bekuta:

–Kod prve kandidatkinje druga pesma mi je bila bolje, zato sam ti dala glas. Delim mišljenje sa Marijom, ubuduće biraj pesme koje će nas više zabaviti. Druga kandidatkinja mi se dopala. Ubuduće biraj lakše pesme – posavetovala je Ana takmičarke, dok je Boske kratko poručio:

–Rečeno je sve, meni se nije dopala ni jedna ni druga, ali hajde. Prva kandidatkinja ne odmiče mikrofon kada su visine u pitanju. Izbor pesama je bio dosadan. Druga kandidatkinja se malo otrgla, dobar ti je stajling. Glas sam ti dao jer slušaš savete, ali i da ne bi bilo kokodakanja ovde u žiriju -rekao je kompozitor.

Ceca je kandidatkinjama udelila nekoliko korisnih saveta:

–Što se prve kandidatkinje tiče posavetovala bih je da kao što ova pesam kaže, malo poludi. Tebi to treba metaforički, da poludiš i daš malo energije. Mnogo si lepa i zgodna, ali ne možeš uvek da budeš nežna, moraš malo i da poludiš. Kandidatkinja broj dva mi se dopada kako peva, ona je još devojčurak, vidim u tebi potencijal, samo je još uvek mlada.

Snežana Đurišić skrenula je takmičarkama pažnju da ubuduće kontrolišu tremu.

–Dve lepe i malade devojke, dobre pevačice ali su večeras napravile niz grešaka koje mogu da isprave. Svi na probama trebate mnogo bolje, trema nije drug. Toga ćete se rešiti kada budete sigurne u sebe i ono što pevate. Srećno obema u baražu – rekla je Snežana.

Završnu reč imali su mentori, a prva je komentarisala Viki.

–Ovde mnogo toga nije realno. Almija sa svojih osamnaest godina peva mnogo dobro. Imamo samo jedan problem, a to je da više voli da radi na svoju ruku – započela je svoje izlaganje Viki, pa se obratila Miliju:

-Što se tiče mentora koji nije glasao, neka prvo nauči sve što treba svoje kandidate, pa onda neka mojim traži zamerke, prvo neka počisti đubre ispred svojih vrata, pa onda neka ga traži kod mene – ljutito je odreagovala pevačica na Milijeve zamerke koje je uputio njenoj kandidatkinji, na šta joj je on odgovorio:

-Kod mene nema đubreta. Podigla si joj pesmu, a ona se ugušila u refrenu. To je greška mentora.

Na Milijevu stranu stala je i Ana Bekuta.

–Viki, tim komentarima si zapečatila svoje komentarisanje jer svoje kandidate nisi naučila ništa.

Miljkovićeva je nastavila raspravu sa kolegama.

–Šta se ti mešaš kad se tebi nisam ni obratila, naučila sam ih više nego vi svi zajdno svoje! Zašto se osećaš prozvano kad te nisam prozvala?- obratila se Viki Ani koja je kratko odgovorila:

-Evo, videli smo večeras. Kao da je u bunaru, ne može da dohvati ton.

Rasprava između Viki Miljković i Milija potrajala je još neko vreme, a Đorđe David je odlučio da se posluži hranom i kratko porokomentarisao svoju kandidatkinju.

–Hvala žiriju, sve su u pravu, ali mi se tek sa njima upoznajemo. Morate da verujete u sebe. Molim te, rokaj kao u ovoj drugoj pesmi, a izgledaš fantastično – rekao je roker kandidatkinji iz njegovog tima.

You might also like