Beta Sudar i Nikolina Perković – (27. 01.)

Viki Miljković i Mili su večeras ušli u ozbiljnu raspravu nakon duela Bete Sudar (24) i Nikoline Perković (37), a sve je započeo Saša Popović.

Beta i Nikolina su imale fantastične nastupe koji su se završili rezultatom 5:5, te je svađa započeta upravo zbog toga što je Viki nezadovljna glasovima.

–Ja mislim da su ove dve devojke trebale da dobiju šest glasova. Bile su mi super, potrudile su se. Digle su energiju, sve što nama treba za večeras. To je moj stav i moje mišljenje, preslatke ste. Želim vam sreću u baražu, to je to – rekla je Ceca prvo, a zatim je Viki izrazila nezadovoljstvo glasovima:

-Naravno da je moja kuma u pravu. Trebale su da dobiju šest glasova, bile su fantastične i ovo je nepravda, nisam zadovoljna – govorila je, na šta joj je Đurišićka dala komentar:

-Viki, tebi ćemo da damo nadimak „Kalimero“ – a nakon toga je Mili dobio reč:

-Dva divna vokala, ta dinamika i emotivna rečenica koju vi treba da izgovorite preko cele pesme, to čini interpretaciju. Nije to samo pevanje i pogađanje tonova, na male greške ni ne obraćam pažnju. Kod druge takmičarke, prva pesma je bila jako slaba. Prva je bila tačna, ali i dalje nema doživljaja pesme, ono što je najbitnije. I kod slikara, i pesnika, i pevača, mora da se oseti taj jedan talas kroz koji vi vodite publiku, toga ovde nije bilo i zato mislim da niko nije bio za šest glasova. Ali dva fantastična vokala i nadam se da će se na tome raditi – govorio je Mili, a zatim se Popović ubacio:

–I još jedna stvar. Evo Nikolina, Tonči Huljić je moj veliki prijatelj. I Marin isto, Milijev i tako dalje.. – započeo je, a Viki je dodala:

-Meni je čak i radio pesmu za festival – rekla Viki, nakon čega joj je Mili rekao:

-Za poselo?

-Ne, nego za Pinkov festival, gde je i pobedio sa mnom, a ti si samo na poselu pobeđivao, pre jedno trideset godina dok se poselo održavalo. Tako da ljubomoran si na Tončija Huljića- poručila mu je Viki, dok se Milić kroz smeh pravdao.

-Ja nikad nisam ni bio tamo! – branio se Mili, a u njihovu raspravu se umešala i Ceca.

-A šta je problem u poselu?!- začuđeno je pitala Ceca, dok je Mara kroz smeh odgovorila:

-Ništa, to je samo stvar pripadanja! To nije ništa ružno.

-Ma pusti ti Milija, on ne zna šta je poselo, neće nikad ni znati – dodala je Bekuta, a zatim Đurišićka:

-Da nije posela Mili, ti ne bi ovde bio!

You might also like