Josip Nedić i Mustafa Bidžan – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Na kraju duela žiri je glasao sa 4:3 u Josipovu korist, dok je odabir Mustafinog repertoara bio upitan.

-Ja sam mislila da ne glasam uopšte. Mustafa, nešto s tobom nije u redu, nisi koncetrisan, nisi u redu. To nije taj čovek, nije u fokusu- rekla je Marija Šerifović i dodala da je Josip pevao tačno, ali hladno.

-Ti to radiš mnogo školski. Lepo izgledaš, super se ponašaš, ali nema uživanja- konstatovala je Šerifovićeva, ali se Josip pravdao da se opustio tek tokom druge pesme.

-Šuti, bolan – odbrusio mu je Dragan Stojković Bosanac, a Saša Popović objasnio šta je zapravo problem.

-U prvim parovima imamo dosta šestica i sad kad uporedimo vidimo da su zategli… Sad da li ste realno glesali, videćemo… – rekao je Popović, a Aleksandar Milić Mili dobacio da su zapravo gladni.

Iako mentorima nije bilo pravo zbog rezultata, Viki nije mogla da sakrije radost što je njen večeras dobio više glasova.

-Čim glasamo za Violetinog ona je mirna. Meni je Josip večeras bio dobar, lutka, bombona. Za Mustafu prva pesma je bila fijasko- prokomentarisala je Ana Bekuta, a Boske stao u odbranu prvog kandidata koji se prvenstveno nije dopao Mariji.

-Meni si bio dobar. Sve je bilo na mestu, možda da si malo dinamički ljuljao, nekako je sve bilo predivno. Čvrst narodnjak, znaš triler, zato sam ti dao glas –obrazložio je Stojković za Josipa, a zatim iskritikovao Mustafu, pa zbog repertoara pecnuo Popovića.

-Kladim se da drugu pesmu nikad nisi čuo – rekao je Boske, a Popović objasnio da zna numeru, ali ne i tačne stihove, pa mu odbrusio:

-Damir Urban je urban, a ti si seljak!

Kako je u drugom krugu bio odličan, tako je u trećem Mustafa sve iznenadio manjkom energije.

-Nije mi bilo dobro, ali biće. Nešto je iznutra- branio se takmičar, ali bezuspešno.

Aleksandar Milić Mili je istakao da je glasanje bilo realno i podržao i Marijin i Bosančev stav da je Josip večeras bio i hladan, ali i dobar.

-Tvoja boja ima tehnički problem, sve ti ide kroz nos i to je iritirajuće– rekao je Mili, dok je Snežana Đurišić dodala da je problem manjak emocija na sceni.

Iako se takmičar pravdao da je reč o problemu sa sinusima, Ceca je istakla da isti nema kad priča.

-U tome i jeste štos, to je pevačko foliranje, ja to tako zovem – odgovorila je Snežana, a Mili dobacio da je to tehnički problem.

Mustafin mentor dao je poruku svim takmičarima da svaki prethodni dobar duel treba da ih motiviše, a zatim otkrio da njegov kandidat neverovatno energičan i da mu je žao što to nije pokazao.

-Mačko, privatni problemi me uopšte ne interesuju. Ako hoćeš da budeš profesionalac, nemoj da zaboraviš šta smo radili na probi. Ne ide, ne može, nedopustivo je, nemoj da zaboraviš šta smo radili. Umri u baražu, uradi sve kako smo radili- poručio je Đorđe David, a Popovića je interesovalo kako su došli na ideju da Josip pevao hit Damira Urbana.

–To je bila njegova ideja, ja sam planirao nešto drugo. Verovao sam da će lagano da prođe dalje – objasnio je roker, ali ga je Saša prekinuo zbog Bosančeve opaske da on ne zna ko je Damir.

-Bosanca ću pozvati u Opatiju da ga upoznam sa Urbanom, on je moj komšija iz Rijeke. Stanuje blizu mene, a pošto Bosanca nikad neću pozvati nikad ga i neće upoznati – odbrusio je Popović.

You might also like