Igor Juričko i Ivona Damjanović – (21. 01.)

Duel Igora Jurička (30) iz Pitomače (Hrvatska), takmičara Dragana Stojkovića Bosanca i Ivone Damjanović (20) iz Sombora, miljenice Ane Bekute ove subote podelio je žiri „Zvezda Granda“.

Prvi takmičar odabrao je da se predstavi pesmama „Ne gledaj u meni druga“ i „Samo ona može u život da me vrati“, dok je drugi otpevao numere „Tirkiz“ i „Ti“ , ali su skoro do kraja duela glasovi izostali.

-Da nije možda štrajk ovih mentora i žirija da neće da glasaju… Zašto trenutno ne glasaju – ne znam – konstatovao je voditelj Voja Nedeljković tokom duela, ali je na kraju odlučeno da pet glasova ima Ivona, a samo četiri Igor.

-Dva različita repertoara potpuno. Mislim da je Ivona talentovana, da ima visine, može da bude sigurnija na sceni, verovatno je trema pokosila večeras. U svakom slučaju, podrška sam, sviđa mi se njena boja – rekla je Ceca Ražnatović, dok je prvom kandidatu poručila da joj se dopada samo izbor njegovih pesama.

Marija Šerifović bila je dosta surova, pogotovo prema Ivoni.

-Ovo je bilo opšte ludilo, ludnica, sklad nesklada. Svašta si pevala, svašta si probala i ništa. Nije bio nijedan trenutak u kom si poentirala. Pretežak program, mislim da je prva pesma pisana za neki festival, znači ne znaš gde je početak, gde je kraj, tako si je ti donela – prokomentarisala je Marija, dok je Aleksandar Milić Mili dodao da super izgleda na sceni, ali da mu je smetalo što kroz nastup čeka da se pokaže.

Međutim, Saša Popović skrenuo mu je pažnju da je Ivona bila u njegovom timu, što je nasmejalo sve članove žirija.

-On ni ne zna. Divi joj se kako izgleda na sceni, znači nije je ni video – dodao je Đorđe, ali se Mili pravdao da se takmičarka promenila.

-Sećam se naravno. Ofarbala je kosu – pravdao se Mili, a Popović konstatovao da je jasno da je se tek sad setio.

Viki Miljković istakla je da je večeras bila podrška i glasala, jer se uplašila da neće imati dovoljno glasova,a nisu za ispadanje, dok je Đorđe David uputio opasku mentorima da ne podižu kriterijume već u drugom krugu.

-Dignite, dignite slobodno – dodao je Bosanac, pa uputio kritiku, a zatim i reči hvale svom kandidatu.

-Ti si toliko padentan da je to došlo do izražaja. Ja ti čestitam pogotovo na drugoj pesmi dge si sve jodlove skinuo. Ti si zaslužio da ideš direktno u - rekao je Bosanac i dao javno obećanje da će mu raditi pesmu jer je jedan jedini Hrvat koji peva masno.

-Znači, onda bolje odmah da napustiš takmičenje da ti Bosanac radi pesmu, a to će biti sutra, a možda i malo sutra – našalio se Popović, ali je Bosanac i dalje bio pod utiskom Milijevog komentara da je njegov takmičar grešio i da će biti bolje kad bude video svog mentora.

-A ovaj Mili što sluša cajke, njega pusti- rekao je Dragan svom kandidatu, pa se obratio Miliju.

– Ćuti, ti ne znaš ko je Cune Gojković, šta je pevao, šta je svirao?- pitao je Stojković, ali se Mili branio navodeći ga da on nabroji hitove grupe „AC/DC“ ili Šarla Akrobate.

-Evo, najveća zvezda sedi tu, jesi pravio nešto za Cecu? – pitao je ponovo Boske, na šta je Mili odgovorio da jeste.

-Na žalost, nijedna se ne čuje – odbrusio je Stojković, a Mili mu odgovorio:

-Onda kupi aparat!

-Gde si ti rastao? Čuj kako dečko peva trilere, ti ne znaš to. Ti ne znaš ni zabavno, ni narodno – konstatovao je Stojković.

You might also like