Nevena Marković i Anastasija Okolišan – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Dok nas je Nevena podsetila na izvorni zvuk, Anastasija je u narandžastom kompletu pokazala da je i perfomer, pa je pesmu upotpuniila scenskim pokretom, a duel je završen rezulatom pet naprema pet, pa su obe kandidatkinje završile u baražu.

Nastup dve talentovane devojke prvi je prokomentarisao Aleksandar Milić Mili.

–Odlično je, veselo, iskreno, mlado. Moram da čestitam mentorima na izboru pesama, prikazali su vas u najboljem mogućem svetlu. Prva kandidatkinja ima jako prodoran glas – rekao je Mili, a Viki je na to dodala:

–Obe devojke su mi se svidele, drago mi je da je kandidatkinja odabrala rumunsku pesmu, bilo mi je simpatično.

Ceca je kratko prokomentarisala nastup.

–Prva kandidatkinja je bila vesela kao i druga. Bilo je pozitivno i razdragano, a kolegama ostavljam da ih kritikuju – objasnila je pevačica.

Marija je priznala da joj se ni jedan nastup nije naročito svideo.

–Meni je ovaj par bio dobar, ali ništa nije bilo vao. Kandidatkinja jedan mi se nije svidela zbog vibrata. Kandidatkinja dva mi je bila zanimljivija, svideo mi se kostim. Ni jedna od vas ipak nije pevala za direktan prolaz – zaključila je Šerifovićka, a slično mišljenje je ima i Bosanac:

–Meni se prva kandidatkinja svidela, bravo. Druga pesma je bila vesela. Kod druge kandidatkinje je glas mali, ovolicni. Nisam te dobro ni razumeo u pesmi „Uno beso“, ali ništa nisam razumeo. Bilo je falša i nesigurnosti.

Nešrto blaža u ocenjimanju od Marije i Bosanca bila je Snežana Đurišić.

–Nevena ti si pokazala da si ozbiljan potencijal. Obe pesme koje su dijametralno različite si donela onako kako to i treba. U pravim si rukama, sa tobom može da se radi. Kandidatkinja broj dva me je zabavila, ali što se pevanja tiče moraš na njemu ozbiljno da poradiš. Između vas je velika razlika u pevanju– rekla je Đurišićeva.

Završnu reč imali su mentori.

–Naša svađa je urodila plodom, to mi je drago. Artikulacija je nešto na čemu ćemo morati da radimo. Moram da te pohvalim, izdržala si zahtevnu koreografiju – rekao je Đorđe David svojoj pulenki.

–Moja Nevena se mnogo trudi, vredna je, vežba i napreduje iz kruga u krug – zaključila je Ana Bekuta.

You might also like