Petar Krekić i Dino Suljić – (10. 02.)

i – (10. 02.)

Ana Bekuta je na samom početku Petra žestoko kritikovala, uz savet da što pre mora da se probudi i da shvati šta sve treba jedan pevač da pokaže na velikoj sceni.

-Kod mene nije presudio, Petar ne otvara usta dok peva, nekako peva iz pozadine. Ti dečko uopšte ne kapiraš šta je pevač i ja te molim da sa svojim mentorom o tome razmisliš i da popričate o tome šta pevač treba da izazove kod nas ovde. Zamisli kad bi otvorio usta, oduvao bi nas. Ti imaš sve, dobar si intonativno, ali ti nešto iznutra ne da da preskočić tu rampu. Dino, ti si meni bio fanstastičan – rekla je Ana Bekuta.

Mili se odmah saglasio sa Anom i dodao da je ta njena zamerka bila na mestu i da je upravo to jedino što Petru nedostaje da bi polazao svoj maskimum, dok je Dina pohvalio i poželeo mu sreću.

Đorđe David je zatim istakao da je prednost dao Dinu jer je kod njega video više energije i naglasio da su u ovom duleu presudile nijanse, dok je Snežana takođe Petru zamerila što nije pokazao energiju na sceni.

Bosanac je sa druge strane pokušao da objasni kako je Petar pevao večeras, pa je malo direktnije rekao ono što su zapravo mislile njegove kolege.

-Ja ću se nadovezati na ovo što su kolege rekle, ali ču biti malo direktniji što se Petra tiče. Kamo sreće da si Šabana pevao kao što si pevao drugu pesmu, tu si pokazao da imaš glasa i da sve zvoni, zato sam ti i dao prednost. Ti Šabana pevaš kao da on peva u tri ujutru za stolom i misliš da je to poenta. U dve pesme si spojio pun glas, da si strofu pevao ko Šaban, a refren kao Savo, ti bio odličan. Dino, standardno si odličan, ali probaj još malo da radiš na dinamici, sad si počeo da pevaš ziceraški, da sve bude tačno. Opusti se i sve što imaš u sebi, izbaci i biće super- kazao je Bosanac, dok se Marija nadovezala i podsetila kolege da su prošli put rekli Petru sve isto kao večeras i da su naglasili da mu neće dati glasove ako ne ispravi greške koje je do sada imao:

-Petre, dobro si pevao večeras, a sve što su ti rekli je istina, ali ja neću da dužim. Meni smeta što si nezainteresovan na sceni, izgledaš kao da te je neko motkom naterao da izađeš ovde. Oni se ne sećaju, ali su ti prošli put rekli da ako to ne ispraviš, sada nećeš dobiti glas, ti ništa nisi ispravio. Dino, bio si divan, super, ali si pokazao da imaš jednu manu, ne snalaziš se dobro u pesmama koje imaju dosta pop ukrasa i tersta, radi na tome – dodala je Marija.

Na kraju su mentorke dale svoje završne reči, a Viki nije krila sreću zbog toga što je njen takmičar odmah prošao dalje, dok je Ceca ljutito odbrusila kolegama i istakla da su Petru zamerili iste stvari kao i Melisi koja nije prošla direktno dalje.

-Naravno da sam zadovoljna, bilo bi super kada bi glasali svaki put kao sad. Hvala kolegama što nisu zlopamtila, bilo bi dobro da se tako nastavi i dalje. Ubili smo se i taške i ja sve vreme smo ti pričali da otvaraš usta. Nemoj da si nezainteresovan, svi su ti ponovili isto što smo ti i mi rekli i nadam se da ćeš bar njih poslušati. Petar je inače dolazio svako drugo veče na probe, nije mu ništa teško, samo takav utisak ostavlja – rekla je Viki.

-Sve ono što ste spočitali Petru, to ste jako zamerili Melisi kada joj niste dali glasove. Sve isto ste rekli Petru koji je fanstastičan pevač ja to tvrdim, on deluje kao flegma, ali gori u sebi, znam taj profil ljudi. Melisu su kaznili, ovo dete su nagradili, slažem se da ga nagradite, ali nije fer, nije u redu i nema smisla. To su sitnice koje deca treba da isprave, oni bre pevaju bolje i tačnije od nekih profesionalaca. Ne treba da ih cedimo kao limun, koji je sada krug, imamo naredne krugove za to, a ne sada da ih traumiramo, nema potrebe – zaključila je Ceca ljutito.

You might also like