Meris Karamustafić i Angela Koturović – (14. 01.)

i – (14. 01.)

Meris je izveo pesme „Lepotica iz grada“ Šabana Šaulića i „Ne daju mi da te volim“ Enesa Begovića, dok je Angela otpevala „Poljubi me“ Nine Badrić i „Nismo smeli“ Marije Šerifović.

Takmičarka iz Severne Makedonije ispunila je očekivanja žirija koji joj dao šest glasova čime je prošla direktno u , dok se Meris sa osvojena četiri glasa plasirao u .

Viki Miljković je prva pohvalila Angelin nastup.

-Dobra energija, nijednu zamerku ti nisam pronašla. Takva moć u glasu, prelepa boja, baš u pravom smislu reči pevanje. Ti si večeras pevala. Čujem da imaš jedno malo slatko detence – pitala je Viki.

Pevačica je potvrdila a oglasila se i Ceca Ražnatović koja je prva članovima žirija prenela tu informaciju:

-Već sam svima rekla – kazala je Ceca.

Pevanje muškog kandidata u ovom duelu izazvalo je najviše polemike.

-Merise, ti si za mentorku veliki posao. OK je to koliko je Snežana imala vremena sa tobom da radi. Imate dosta problema koje treba da rešite, dosta si zatvoren – rekla je Viki, a sa njom se saglasila i Snežana.

-Dosta toga smo ispravili ali nismo skroz – konstatovala je Snežana.

Dragan Stojković Bosanac je odlučio da slika telefonom zamerke koje je pribeležio na račun Angelinog pevanja.

-Dobar si pevač ali ako bude „č“ umesto „ć“, i u niskim lagama se ne razume šta pevaš… Možda će se razumeti na televiziji. Ako tako bude dalje, biće povuci potegni jer si jedan pevački kapital koji je šteta da se ne unapredi. Vodi računa da malo doneseš tekst, u stvari pročitaj i vidi o čemu peva tekst – rekao je Bosanac i nastavio:

-Što se tiče prvog kandidata, nije to to. Popraviti te tvoje greške je veliki posao, daj Bože Snežo, nek vam je sa srećom. Jeste ali ja ću se držati kao da je peti.

Saša Popović smatra da Bosanac drži stroge kriterijume, pa mu je poručio:

-Pričaš kao pre 12 godina kada si prvi put došao u Zvezde Granda. Kao da si uplašen, poplašen. A u pretprošloj emisiji cirkus je bio ovde, samo što nam se nisi na glavu popeo – rekao je Saša.

-Hoćeš da kažeš?!– začudio se Boske

-Samo pričaš kao pre 12 godina kada sam te doveo prvi put u žiri – bio je jasan Saša.

Bosanac je obrazložio svoje stavove:

-Pa da malo podsetim šta je žiriranje kad si bio u šoku i nisi mogao da mrdneš – rekao je Bosanac.

Popović je dao reč Miliju i napomenuo Bosancu da sluša kako se žirira.

-Slušaj sada i zapisuj – rekao je i Mili Bosancu i izneo mišljenje o kandidatima.

-Drago mi je što je ste baš vi otvorili drugi krug jer je bilo grešaka i kod jednog i kod drugog kandidata – rekao je Mili. Dao sam vam glasove jer bih voleo da vas oboje vidim u sledećem krugu, a vi ste nekako standard sada – rekao je Mili.

-Angelu ćeš svakako videti u sledećem krugu – ubacio se Saša.

Ceca je imala razumevanja i gledala je malo drugačije na nastupe kandidata.

-Vi otvarate drugi krug i ubeđena sam da oboje imate jako veliku tremu što ste na ovoj veličanstvenoj bini – rekla je Ceca.

Ana Bekuta je prepoznala potencijal kandidata i dali su savete Merisu šta da radi dalje.

Đorđe je pohvalio napredak kandidata.

-Ovo je ozbiljan pomak, bez obzira što je malo vremena bilo. Ne znam koliko si ti svestan da si stvarno krenuo uzlaznom putanjom zahvaljujući Snežani. Nastavi da rasteš – rekao Đorđe Merisu.

Snežana je potvrdila da su dosta toga uspeli da isprave, a Marija je imala isto mišljenje o nastupu kandidata kao i drugi članovi žirija.

You might also like