Elena Milošević i Asim Jusufović – (21. 01.)

i – (21. 01.)

Žiri je ovaj put bio saglasan da su kandidati bili ujednačeni, pa se tako ovaj duel zavšio nerešeno i oboje su otišli u sa četiri glasa.

-Elena ti si bila dobra, ali ti se osušilo grlo, pa si u drugoj pesmi kako da kažem proškripala, ali se to dešava i nama profesionacila. Mislim da si dobra za ovaj posao i za produkciju. Asime, prva pesma je bila super, ali druga nije bila dobra. Biće bolje, samo da te mentorka protrese, ali nije imala vremena – rekla je Viki, a Đorđe se naovezao:

-Očekivao sam kod Elene drugoj pesmi zakucavanje, ali ti se desilo ono što je Viki rekla, nšta novo. Kandidat broj dva, mislim da si dobar za ovaj program koji si odabrao, ali si se u drugoj pemsi uštinuo – dodao je Đrođe.

Onda je Mili napravio jedan korak ka pomirenju sa bivšom saradnicom Cecom Ražnatović, pa je nahvalio njenog takmičara.

-Slažem se za prvu kandidatkinju sve, a što se Asima tiče, meni je bio odličam. Ne znam zašto se drugi članovi žirija ne ulizuju Ceci kao ja, odmah sam dao glas -dodao je Mili, a Đorđe je ustao da ga poljubi u kako je rekao ćelu zbog ovo komentara.

Marija je ipak dala prednost takmičarki jer je videla koliko se borila do poslednjeg monemnta da pokaže sve što zna. Bosanac je imao naravno zamerke obizom da nije dao glasove, pa je poručio.

-Kandidat broj dva, ako prođeš dalje, mora mentorka da ti da malo peska u glasu i neke skupoće – kazao je on, a Saša je odmah dodao:

-Zaaš li to Bosanac koliko je poskupeo pesak? Evo neka ti Viki kaže.

-Asime, nisi se proslavio, ne znam kako možeš, ti celu pesmu falširaš od početka do kraja. Ja sam ti i pokazivala rukama, ne smeš to sebi da dozvoliš. Elena mi je bila simpatična u tim štiklicama, borila si se i eto glasa – poručila je Bekuta.

Snežana je pohvalila svoju takmiačrku, ali joj je dala i nekoliko zamerki na kojima će poraditi ako prođe dlalje. Ceca se složila sa članovima žirija kada je u pitanju prva pesma, ali je priznala da je njen takmičar u drugoj pesmi bio u raskoraku sa intonacijom.

You might also like