Mirza Čaušević i Miki Sekulovski – (10. 02.)

i – (10. 02.)

Borba je skoro do kraja bila neizvesna, međutim, Miki Sekulovski je krunisao svoj sjajan nastup pobedom 6:5, nakon čega je reč dobila Ana Bekuta.

-Mirza, dobro je to bilo večeras. Dobro si se izborio sa ovim Mikijem, on je opasnost. Sve je bilo fantastično, nemam primedbi, a znam da Saša ni ne voli kad krenem da pričam o primedbama, tako da je bolje da ćutim– rekla je ona, a Popović je dobacio:

-Pričaj o čemu hoćeš, briga me Ana.

Viki Miljković je istakla da nije baš sve bilo savršeno što se tiče Mirzinog pevanja, dok za Mikija nije mogla da nađe nijednu zamerku.

–Ja ne bih da kritikujem, ali moram da kažem. Što se tiče Mirze, nije baš sve bilo savršeno. U prvoj pesmi si imao dosta falša, u drugoj je sve bilo jako usiljeno. Baš je sve bilo na silu, svađaš se i boriš sa tom matricom. Više puta je ponovljeno od strane mojih kolega u žiriju, a i ja sam ponavljala koliko je muzika lepa, i da mora da se peva i pliva kroz sve to, što ti nisi radio večeras. Dobio si moj glas jer se čuje da ti to znaš da radiš i zaslužio si ga, ali nije bilo za šest glasova i mislim da je ovo realno – rekla je Violeta, pa potom dodala:

-Za Mikija nemam nijednu zamerku. Jedva čekam kad vidim da ti nastupaš da vidim šta ćeš novo da nam otpevaš i pokažeš. Jedan si od retkih koji uspeva iz kruga u krug da nam pruži nešto novo, drugačije i lepo. Pogotovo kada je tvoja vrsta muzike u pitanju.

Ni Đorđe David nije ostao imun na vokal Mikija Sekulovskog za koga je tvrdio da je zvezda, ali i da je spreman za najpopularnijeg takmičenja u regionu.

–Kandidat broj jedan, ostaviću drugim kolegama da komentarišu tebe. Ja ću da kažem kandidatu broj dva, Majstore, ne bi bilo loše da probaš na nekom evropskom ili svetskom takmičenju. Ja sam neko ko rokenrol predstavlja. Način na koji ti izvedeš stvar koju niko ne zna, dovoljno govori. Zainteresuješ ljude, svaki put kad izađeš ću da kažem ‘Ti si za finale', ali raduj nas još, budi maštovit, milina te je slušati – istakao je roker.

Ponosna mentorka Mikija Sekulovskog, Svetlana Ceca Ražnatović ističe da je veličina izvođača upravo u tome kad uspe da zaintrigira publiku, što je njemu i pošlo za rukom.

-Jedna digresija. Veličina izvođača je da te zaintrigira sa onim što nisi čuo i da ti skrene pažnju. On je uspeo da skrene pažnju svojim performansom, svojom interpretacijom, na drugom jeziku. Publika to nije mogla da razume, kao što ni ja neku reč apsolutno ne razumem. Uspeo je da ih digne sve na noge, doviđenja, prijatno – istakla je Ceca, a Snežana Đurišić je pružila podršku Mirzi.

-Mirza, bio si bolji nego ikad. Oštećen si večeras, ali i nisi. Super si, isto tako pevaj u baražu i ne brini– dodala je Sneža.

You might also like