Đorđe Radić i Biljana Velinović – (11. 02.)

i – (11. 02.)

Veliku podršku, osim one kraj malih ekrana, takmičari su dobili od svojiih najbližih u studiju, a prvom je najveći oslonac u takmičenju bio brat, inače poznati mađioničar.

Kako se Zeka bavi magijom, voditelj Voja Nedeljković pitao ga je da li može da magijom stvori poene kod žirija, što je potvrdio.

-Samo kažemo čarobne reči, a nisu ni Abrakadarba, ni abrakatebra – našalio se poznati mađioničar, ali to nije vredelo jer je rezulat na kraju bio 3:2 u korist Đorđa.

Iako su glasovi rekli sve, Marija Šerifović morala je da iznese svoje mišljenje i prvo prokomentariše Đorđa.

-Mesto mu je u baražu. Možemo sada da pričamo da ti je lepa boja glasa, kao wow, ali zvuči izraubovano, to nije dobro. Ne znam zašto je to tako, da li si radio, da li si bolestan, da li si umoran ali je greaota da ti vokal zvuči kao ispucali auto put, tako si i pevao Stvarno je bilo krnjavo – istakla je Marija, dok je za drugu takmičarku rekla da joj je jasno šta je mentor zamislio, ali da to nije dobro.

-Još uvek ne znaš kako da se ponašaš na sceni, možda ne kao što je tvoj mentor očekivao. Sve je bilo pogrešno – dodala je.

Dragan Stojković Bosanac se složio sa Marijom, a zatim pitao Đorđa šta mu je sa glasom, a on odgovorio da je bolestan.

-Ne treba te ni komentarisati onda. Druga kandidatkinja se nije sastavila, bilo je sve amaterski – prokomentarisao je Boske, a Ana Bekuta dodala da Biljanu ni reč nije razumela.

Aleksandar Milić Mili se nije složio sa mišljenjem kolega, smatrajući da je Đorđe veliki potencijal.

-Imaš boju glasa koja je nenormalno skupa, imaš pravi muški glas. Drugo, ti toniraš, ali je sve na tebi. Izgledaš kao bajker i to treba da grmi kad počneš da pevaš. Treba da budeš pojava, a sad izgledaš kao amaterski narodni pevać – rekao je Mili, pa ga uporedio sa Isakom Šabanovićem i njegovim prvim pojavljivanjem.

-Imam to iskustvo sa Isakom koji se plašio svoje boje glasa. Prihvatio je sve što smo pričali, stao je iza svog glasa i razneo. Ti si taj tip – dodao je.

Viki Miljković se delimično složila sa Milijem, tvrdeći da je u boji glasa zapravo prednost takmičara pod brojem jedan.

-I tako bolestan je iskontrolisao dobro. Muka nam je više da slušamo jedne te iste, svi su kao jaje jajetu – prokomentarisala je Viki, dok je Biljani rekla da ništa nije bilo dobro.

-Probali smo, ali… Kad se desi trema onda se desi ovakva stvar. Vidimo se u nekom drugom ratu – poručio je mentor Đorđe David svojoj takmičarki, dok je Ceca dodala da njen kandidat ima vanserijsku boju glasa i da je uvek tu kao podrška.

You might also like