Fabijan Bajra i Mirza Pandur – (13. 01.)

i – (13. 01.)

Žiri je odlučio da Mirza pobedi sa reziltatom 6:3, a Saša Popović je prvo dao reč Mariji Šerifović.

-Dala sam svoj glas u poslednjoj sekundi, jer činjenično je stanje da je dvojka bila bolja od keca. Da li je za šest, u to ne ulazim, možda čak i nije, ali nek ti je sa srećom. Bilo je dosta grešaka u prvoj pesmi, ajde druga izborio si se nekako, smirivao si sebe da izneseš poslednji refren i on je bio okej – rekla je Marija, a zatim prokomentarisala drugog kandidata:

-Ono što je mene iznenadilo,razočaralo i iznerivralo do ludnice, Fabijane očajan si bio, grozan. Toliko si pevao falš, toliko to nisi bio ti, to je bila neka druga osoba. Tvoja interpretacija je stvarno bila pakao. Žao mi je, meni si se dopao najviše ovde i drugi put i prvi put. Ovo večeras nije bilo dobro ili najlošije tvoje do sada – objasnila je Marija, nakon čega je reč dobila Ana Bekuta:

-Fabijane, nešto se desilo tebi, kao da slušanje nije bilo dobro. Ti kroz obe pesme nisi čuo intonaciju. Nisi se sastavio ni u prvoj ni u drugoj pesmi. Ne znam, možda imaš neki problem, ali ipak sam dala glas, retroaktivno pamtim tvoja dobra izdanja ovde, pa ajde da ne bude bez glasa. Mirza odličan, tako kao što si pevao drugu pesmu moraš ići kroz celu takmičenje, borba do poslednjeg tona i glasa.

Đorđe David jasno je izrazio svoje neslaganje sa koleginicom Anom Bekutom.

-Nisi bio odličan Mirza, ti si toga svestan. Sad ću ti reći zašto. Ne preteruj, nemoj da praviš persiflažu, da nagaziš tamo gde ne treba. To je trideset posto, a onda dođeš u refren pa imaš potrebu nešto da izmisliš, nemoj to da radiš. Meni si do sada bio neko ko je stalno lutao, a sad si na dobrom i pravom putu, i bravo za to, ali smanji doživljaj, pojačaj pevanje – rekao je on.

Svetlana Ceca Ražnatović komentarisala je takmičare, ali se suzdržala od dodatnih izjava, ističući da se slaže sa kolegama.

-Što se Fabijana tiče, desetka na energiji, svaka čast. Ovo drugo već su ti sve rekli, da ne ponavljam. Posle ovoga, ne znam kako ćeš da se oporaviššta su sve rekli. Mirza Pandur, sve su ti takođe rekli, ja da ti na muku stajem ne pada mi takođe na pamet, neka ti je sa srećom šestica– govorila je Ceca, a potom je Snežana Đurišić, mentor Mirze Pandura, dobila reč:

-Mirza čestitam, hvala kolegama. Ono o čemu smo govorili, to si večeras čuo samo na malo drugi način. To što ti dodaješ i menjaš to je odraz tvoje muzikalnosti, ali i to moraš da svedeš da bude sa merom. Čestitam ti.

You might also like