Željko Trbojević i Arsena Sapi – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Kako su pesme odmicale, tako su Željko i Arsena bili sve sigurniji na Grandovoj sceni, a tome svedoče i glasovi stručnog žirija. Uspeli su i da sve podignu na noge, pa je žiri zajedno sa publikom u studiju napravio pravu žurku.

Ovaj duel se završio nerešeno, oba takmičara su dobila masimalnih šest glasova, čak se i Željko rasplakao od sreće kada je video broj glasova. Međutim, nakon nekoliko sekundi usledio je hladan tuš za Sašu Popovića, jer žiri nije hteo da ispoštuje preglasavanje.

-Nije valjda da si se rasplakao, ma svaka ti čast – rekla je Sanja Kužet dok je takmičar brisao suze sa lica.

Kada su se strasti malo smirile, Popović je zamolio žiri da donese konečnu odluku ko je bio bolji u ovom duelu.

-Od šestoro kandidata imamo dosta šestica, moramo da radimo preglasavanje, molim vas – rekao je Saša, a Marija se odmah pobunila.

-Neću da glasam, ne ne mora!

Saša je pokušao ponovo da ubedi žiri, ali ni iz drugog pokušaja to mi nije pošlo za rukom.

-Molim vas, imamo 18 kandidata, šta ako svi dobiju šestice, šta ćemo onda?

-Neće se desiti, nema šanse. Imamo još koliko parova danas, ali moram da kažem da su oni najbolji u drugom krugu – žestoko je odgovorila Marija, a u tome su je podržale i ostale kolege.

Na kraju je Mili preuzeo mikrofon od Popovića i doneo konačnu odluku, pa je kretivni direktor Granda popustio pod pritiskom i poslao je oba takmičara dalje. Čak se i Bosanac u jednom momentu ponudio da uzme ostale kandidate ako se ispuni kvota do kraja večeri.

-Možete da idete kući, oboje ste prošli u naredni krug, to se nikada nije desilo – rekao je Mili, a Saša je na kraju pristao da na ovakvu odluku žirija.

You might also like