Kristina Stanković i Snežana Kačar – (04. 11.)

i – (04. 11.)

Kristina je priznala da je potpuni amater što su primetili i članovi žirija koji su se potrudili da je posavetuju kako bi unapredila svoj talenat.

– Što se Kristine tiče ja bih rekla da ona može, ali je kao srna uplašena. Ona ima neki dar ali očito nedostatak iskustva. Stvarno čujem da ona može mnogo više, ali sve je to bilo amaterski– rekla je Bekuta, dok je Bosanac rekao kako mu se nijedna kandidatkinja nije dopala, ali da je morao da glasa, a zatim obrazložio svoje zapažanje.

Naime, one je pitao Cecu da li ona izvodi numeru „Kutija za bol“ koju je izvela Kačarova što je ona negirala kada je on zaključio da su sve mlade pevačice njene kopije.

–Pitao me jel moja stvar i kaže sve mlade pevaju kao ja rekao mi je da moram ja da se menjam– dodala je Ražnatovićka nakon što je Bosanac udario na hit Aleksandre Mladenović.

Popović se složio da je Kristina izabrala težak program i da je trebala da peva „Šta je to u tvojim venama“, nakon čega je zapevala Ceca, a Kristina nastavila kada je pozdravljena apalauzom.

– Jel ti znaš da se Mili nije ni rodio kada je ta pesma bila hit– šalio se popović koji je rekao da je ta pesma bila revolucija kada se pobudnio Mili.

– „Kukavica“ je bila revolucija. Kada je izašla ta pesma upoznao sam Cecu 1993. ta pesma sa tom pričom je napravljena za nekoga ko ima više od 30 godina, a Ceca je pevala sa 20. Kada je iznela tu pesmu tako da joj poveruje ceo Balkan to je bio znak za veliku karijeru ja sam je tada upoznao i rekao da ću napraviti veliku zvezdu– ispričao je Mili.

Marija je poručila Kristini da nastavi da vežba i bude uporna, a nakon pohvala za Kačarevu Viki je posavetovala da ne koristi uzvike poput: „Idemo, opa,ajde“, a David je pohvalio za energiju koju je donela.

– Snežana sve imaš samo ne toniraš, ako Snežana to sa tobom uspe ti si ozbiljna zvezda– poručio je Mili.

– Ona ne tonira zato što je boelsna, kristina u baražu uradi sve što možeš nemaš šta da izgubiš- odgovorila je Snežana Đurišić.

You might also like