Miki Sekulovski i Omar Džefovski – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Kako je rezultat bio izjednačen, usledilo je akapela pevanje u kom je trijumfovao Omar.

-Mislim da je ovo prvi put da imamo duel Makedonca protiv Makedonca – rekao je Saša Popović, nakon što je Omar dobio četiri glasa, a Miki dva.

-Ovo je prvi put da je Miki izgubio– dodao je Saša.

Marija Šerifović je prva dobila reč da komentariše borbu Makedonaca koja joj se i te kako dopala.

–Dobar duel, to mi je prvi utisak, drugi je bio onako kako sam glasala. Omar je bio bolji i zahtevniji program od Mikija. Pevao je tačno, tako da sve čestitke. Miki je standardno dobar, ali malo ga je Omar nadjačao – rekla je Marija Šerifović.

Dragan Stojković Bosanac obrazložio je svoje glasove, tvrdeći da je jedan od njih neprikosnoven takmičar.

-Glasao sam ovako jer me je Đorđe zamolio. Šalim se, naravno. Miki, ti si najbolji zabavnjak u ovom takmičenju. Ti ga šiješ kao da si iz Bosne. Ovo je jedna istina. Tvog glas zvoni– pohvalio ga je Dragan Stojković Bosanac, dok je za drugog takmičara dodao da je bio pedantniji večeras.

Aleksandar Milić Mili je rekao da je glasao na osnovu akapela pevanja, a ne dosadašnjih nastupa i posavetovao Mikija da sledeći put peva Zdravka Čolića.

-Ti si najbolji pevač kog sam do sad sreo ovde- poručio je Mili Sekulovskom i dodao:

–Zašto njih dvojica nisu narodnjaci da se obogatimo svi ovde?! Razneli bi.

Snežana Đurišić je izjavila da je ovde reč o odličnim kandidatima, ali je jednom dala prednost.

-Večeras mi se više dopao i bio je domantniji Omar– rekla je, dok je Ana Bekuta dodala da je Miki imao izuzetan težak program.

-Imam neki osećaj da kad imaš jakog takmičera da si i ti jak, ne daš se. Večeras si briljirao, ali mom senzibiletitu više paše Miki- izjavila je Ana za Omara.

Viki Miljković je prokomentarisala da nije navikla da Miki ide u i da je on favorit u takmičenju.

-Ti si teška artiljetija, falio ti je malo atraktivnjiji program večeras- rekla je Viki, nakon čega su završnu reč dobili mentori.

-Ovo je najjači duel u ovom krugu, bila je milina slušati. Mislim da nikad niko „Benzinu“ neće otpevati kao ti, Miki. Omare, konačno smo se čuli i konačno se čujemo- rekao je Đorđe, dok je Dragan Kojić Keba koji menja Cecu Ražnatović u žiriju, pesmom pozdravio ovaj duel.

You might also like