Dino Suljić i Samed Dželo – (06. 04.)

i – (06. 04.)

Nakon izjednačenog rezultata, usledilo je natpevavanje.

Uz jedinstvene trenutke u akapela izvedbama, Dino oduševio je pesmom „Dušo moja“ Kemala Montena, dok je Samed svojom interpretacijom pesme „Jedina“ Tošeta Proeskog dirnuo srca publike, rezultat je ponovo bio izjednačen 3:3.

Saša Popović je vidno zadovoljan prokomentarisao koliko su mu se dopali njihovi nastupi, a nikome od članova žirija nije dao reč, već je odlučio da jedna stvar presudi u ovom duelu.

–Zenica je objasnila večeras – konstatovao je Đorđe David.

-Stvarno dva dobra kandidata i ova akapela je bila mnogo lepa. Mislim da su gledaoci uživali, da ne pitam žiri pojedinačno, idemo odmah – rekao je Popović, a zatim izašao na binu sa dva različita broja u ruci koja su i presudila ko ide dalje.

Popović je oba takmičara pitao šta sviraju, a nakon što je čuo da imaju ista interesovanja, da su završili operu i da obojica sviraju harmoniku, klavir i gitaru, odgovorio je:

-Ovo je neverovatno. Što nekad ne pevate operu?

Nakon toga u studiju se povela polemika oko opere, a Dragan Kojić Keba je u svom operskom stilu počeo da peva „Zenica, dalje ide“, što je Dragana Stojkovića Bosanca izbacilo iz takta.

-Dajte mu terapiju, hitno mu dajte terapiju – povikao je Boske, a Mili uz osmeh dodao:

– Njega bi u Starom Rimu bacili lavovima.

Saša Popović je zamolio članove žirija da se stišaju, a zatim se obratio doktorima u studiju:

-Molio bih da neko od lekara dođe ovde i da donese jednu terapiju Ludomila za Kebu.

Ovaj izuzetno napet duel učinio je da Saša Popović bacajući brojeve odluči ko će proći dalje, te kada je to učinio, sreća je bila na Samedovoj strani.

Samed nakon toga nije krio radost i srdačno je čestitao protivniku Dinu koji je na kraju završio u baražu.

Ovaj radosni trenutak nije prošao neprimećeno ni od strane njihovih mentora, Cece i Bosanca, koji su takođe pružili iskrene čestitke i zagrljaje jedno drugom.

-Ja ne bih uopšte da žiri ovde priča, možete obojica da idete i to je to. Zdravo – poručio je Popović, a njih dvojica su nasmejani sišli sa bine.

You might also like