Miki Sekulovski i Dejan Dačević – (20. 04.)

i – (20. 04.)

Ana Bekuta oduševljeno je prokomentarisala Mikijev nastup, ističući da joj se posebno dopalo njegovo izvođenje pesme „Rujna zora“.

-Ovde se stvarno vidi jasna razlika. Nemam šta posebno tu da objasnim, osim da je Miki Sekulovski briljirao večeras. „Rujna zora“, prvi put slušam ovakvu interpretaciju i pristup pesmi, tri stila, rok, pop i tako dalje. Za Dejana Dačevića i dalje važi da je dobar narodnjak, ali si imao nesreću sa ovim jakim i prejakim kandidatom – rekla je ona.

Saša Popović takođe je bio prezadovoljan Mikijevim nastupom, te mu je nakon Bekutinog izlaganja postavio pitanje.

-Miki, kad je u pitanju žanr opera, ti si to završio ili šta? – pitao je Popović.

-Završio sam akademiju operskog pevanja – odgovorio je Miki, nakon čega je nastao gromoglasan aplauz, a Ceca ponosno dobacila:

-Pripremaćemo vam mi još iznenađenja. Nećemo sve kečeve koje imamo da otvorimo večeras.

-Čuje se da je školovan, nema tu dileme – dodala je Bekuta.

Đorđe David se osvrnuo na Dejanovo pevanje, ističući da je zadovoljan njegovim nastupom. Međutim, svoje najveće pohvale rezervisao je za Mikija.

-Kandidat broj dva, sve što o tebi mislim stoji i dalje, kunem ti se. Sve to što si ti otpevao sa nekim malim, sitnim greškicama je zapravo. Tako da, je čudna igra, to što ti imaš 4, a neko 6, ne mora ništa da znači, pevaj hrabro tu drugu pesmu. Međutim, ova životinja levo, ako su Crnogorci čuli treći deo „Još ne sviće rujna zora“, onda će to tako aranžmanski da urade i da naprave himnu. To je nešto što ja nisam skoro čuo nigde, nikad, a mnogo toga sam slušao. Tebi je scena prirodno stanje, neću uopšte privatno da pričam sa tobom, hoću samo da te gledam na sceni, ovde si kralj – objasnio je Đorđe.

Bosanac je istakao da je Miki Sekulovski veliko osveženje u takmičenju, dok je i za Dejana imao reči hvale.

-Nažalost, nisi moj kandidat. Bravo momče, stvarno od srca. Ovo je divno što si napravio, jedno osveženje. Čestitam još jednom, a ne čestitam mentorki namerno. Što se tiče drugog kandidata, mogao sam ti dati glas i nisam morao. Međutim, ti si moj Bosanac, pevao si muziku koju ja volim. Nije bilo „vau“, ali zaslužuješ, jer mi Bosanci, ko god nam stane na crtu, ne može nam niko ništa, bravo – istakao je Stojković.

Viki je istakla da je Miki bez konkurencije, ali je takođe naglasila da je Dejan zaslužio više glasova za svoj neosporno sjajan nastup.

-Već je dosta toga rečeno. Ja ću samo da kažem da je Miki van konkurencije, fenomenalno, fantastično, bravo. Što se tiče Dejana, mislim da je trebao da dobije viiše glasova. Zato što mi ovde ocenjujemo ko je kako pevao. Ti si tvoj program, u svom žanru, odradio jako dobro i mislim da si zaslužio više glasova – rekla je Viki Miljković.

Mili je uputio neverovatne pohvale Mikiju, izražavajući svoje oduševljenje njegovim izvanrednim nastupom, a istovremeno nije propustio da istakne da je i Dejan bio sjajan.

–Miki, mogu samo da ti se zahvalim u ime šoua na ovoj prvoj numeri, svaka ti čast, svaki komentar je suvišan. Što se tiče Dejana, definitivno je Miki bio dominantniji, ali mislim da je Dejan bio savršen i treba ga upoređivati sa osobama koji su dobili šest glasova pre toga. Miki bi trebao da dobije 12 glasova, ali nemamo, ali je Dejan pevao za šest glasova. Izašao je siguran, sa emocijama, fokusiran i izveo težak repertoar lagano – objasnio je Mili.

Snežana Đurišić se u potpunosti složila sa Milijem, a njihova saglasnost dodatno je istakla snagu Mikijevog nastupa.

-Mili je skoro citirao mene. Zbog toga što je jedan kandidat savršen, ovog drugog stavimo u drugi plan. Koliko god je Miki bio za svaku pohvalu, stvarno kapa dole, svaka čast, toliko je i Dejan bio savršen. Nijednu grešku nisam čula, niti našla, zato mislim da si trebao da dobiješ i ti šest glasova – dodala je Sneža.

Saša Popović istakao je da je Miki ove subote priredio kreativnost, kao što će i svi morati u narednim krugovima koji slede.

-Ovo je deveti krug. Sledeće subote, dragi gledaoci, gledaćete deseti krug. Interesuje me kakva će kreativnost mentora biti. Da vidim šta će se promeniti u 10, 11, 12 krugu i šta ćete dati vašim kandidatima. Ovo je kreativnost što je Miki uradio i imali smo par takvih nastupa večeras – rekao je Popović.

Marija Šerifović pohvalia je Mikija, dok je Dejana ohrabrila da se izbori u baražu za svoje mesto.

-Miki, odličan si bio večeras. Dejane, ja se za tebe ne sekiram. Budi isti ovakav u baražu i sve će biti okej. Dobro si pevao i dobri ste momci, bravo – rekla je Marija, a Ceca je ponosno dodala i aplaudirala:

–Miki, šta da ti kažem. Bravo, bravo, bravo.

You might also like