Anđela Murišić – Jelen i Rano – (19. 11.)

– Jelen i Rano – (19. 11.)

-Ajmo ljudi- rekla je Marija Šerifović aludirajući na panik taster budući da pevanje nije ispunilo kriterijume članova žirija, što se odmah moglo primetiti i po njihovim izrazima lica.

I da, usledio je panik taster već tokom prve pesme.

–Nju je trema ubila!- odmah je dobacila Snežana Đurišić, dok je Mariju Šerifović zanimalo da li se Anđela inače bavi pevanjem.

Ipak, Mara je ostala bez odgovora budući da takmičarka nije mogla da zaustavi suze.

-Ništa, ti si gotova. Idi vežbaj pa se vrati- poručila je Šerifovićeva.

Iako je smatrala da bi se u drugoj numeri koju je pripremila bolje snašla ovoga puta nije dobila priliku s obzirom da nije osvojila nijedan glas.

-Ne vredi, posle panika ne vredi. Prvo što je ona sada u stresu i ne može da dođe sebi. dajte joj jedan aplauz- rekao je Saša Popović koji nije ostao imun na njene suze.

Naravno, podršku da nastavi da radi ono što voli, ali i da uči i vežba pružili su joj svi članovi žirija kao i publika u studiju koja je ispratila gromoglasnim aplauzom.

-Nemoj da si razočarana, radi na svom samopouzdanju i ne dozvoli da te trema vodi. Izašla si prelepa i hrabra, nije uspelo, ali sledeći put hoće- posavetovao je Mili.

Uprkos podršci takmičarka je i dale stajala sa knedlom u grlu i jedva prošaputala Sanji Kužet da želi još jednom da pokuša.

Ipak do izuzetka nije došlo, a takmičarka je zbog konačne odluke tužna napustila scenu.

You might also like