Sidik Šabanović i Ivan Miljković – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Najneizsveniji duel ove večeri u „Zvezdama Granda“ bio je između Sidika Šabanovića i Ivana Miljkovića koji su odluševili i žiri i publiku.

-Sidik, bravo, od kada si se oženio, ti si propevao. Što se Ivana tiče, prva pesma može onako da se peva, ali mislim da možeš i kako treba. Možda je trema bila, ali dobro, nisi pogodio visoki ton i to te je je koštalo šestog glasa, a druga pesma je bila dobra – rekla je Snežana, dok se odmah Viki uključila:

-Ja se Snežo baš i ne slažem sa tobom – rekla je Viki, dok se Marija umešala sa konstatacijom da Violeti nedostaje Ceca.

U tom momentu je Violeti stigla poruka od Cece, a onda je onda to javno pročitala.

-Upravo mi stiže poruka od Cece. Čekajte da vidim da li je za javnost, pa ću da pročitam. Pita me kako je pevao Haris – rekla je Viki, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod:

Zatim je Viki dodala da je Sidik bio bolji, dok joj je Marija postavila izazov da tu istu pesmu ona otpeva, a kako je ova situacija izgledala, pogledajte u videu.

-Oprosti Marija, ja te mnogo volim, ali mislim da si radila malo sa Ivanom. Da je radila malo više, mislim da bi Ivan bio bolji večeras. Sidk, prvu pesmu si otpevao besprekorno, uživao sam. Kod Šabana, nije bilo toliko sigurno, tada sam ugasio taster samo zbog toga da bi ti podigao samopouzdanje. Vredelo je, pa sam onda ponovo upalio. Kada budeš video snimak, shvatićeš da si bio u pravu, a mislim da je Viki u komentaru bila preoštra – rekla je Viki.

Mili je onda kratko pohvalio Sidika uz reči da je njegovo pevanje teška artiljerija, dok je Ivanu rekao da je večeras imao dobar nastup. Zatim je Ivana Peters dodala da su oba takmičara pevala po njenom ukusu.

Marija i Bosanac su kao mentori pohvalili oba takmičara, i oboje su istakli da su zadovoljni kako su Ivan i Sidik pevali.

-Obojica su divni, naravno da je moj bio bolji, bez ikakve diskusije. Postoji jedna stavr koja je nedopustiva, Keba me je razočarao, očekivao sam od njega stručnu ekspertizu, ali dobro, on je tek došao. Biće to bolje, ali ti si moj komšija i volim te, pa taman da se desi ne znam šta – rekao je Bosanac, a Marija se nadovezala:

–Sidik, bio si dobar, jako je teško porediti ova dva takmičara. Jedan je teška artiljerija, a moj takmičar peva mirno, fino, tiho. Meni se Ivane dopalo kako si pevao, prva pesma mogla je tačnije, druga je bila okej. Najvažnije je da si drugu pevao dobro, a nju pevaš u baražu.

You might also like