Melisa Zijadić i Adela Smajlović – (11. 05.)

i – (11. 05.)

Iako je pobedila u duelu, Melisa je ponovo dobila kritike žirija, dok je Mili opet istakao da je njen nastup bio dosadan.

-Melisa, nisam siguran da si bila za šest glasova večeras, ti si dobar pevač, ali to sve deluje suviše dosadno. Moraš da osetiš to, da nalegneš na pesmu, a glas i dobila jer si bila tačna, imaš divan glas. I prošli put sam ti rekao da mi je to sve mrtvo, moraš da nađeš snagu u sebi da bi glas izašao do kraja i to ti je savet, u sledećem krugu to neće da prođe. Adela, trudila si se, ali velika je razlika i ne bi bilo u redu da je bilo šest šest večeras – rekao je Mili.

Iako je imala nekoliko zamerki na njeno pevanje, Ana Bekuta je svim srcem stala uz Melisu i istakla da je njoj mesto u finalu.

-Može o ovome što je Mili rekao za Melisu da se diskutuje, ali kada pogledam ima tek 18 godina. Nema potrebe da budeš u grču jer lepo pevaš. Opusti se, sa osmehom izađi i pobraćeš simpatije, to ti fali, sve drugo imaš. Samo osmeh i opuštenost, možda te čizme žuljaju. Ja ovo ne mogu da objasnim, ima potencijala za što se mene tiče, ali opušteno mora biti, samo ti je to ostalo. Adela, sve je pretačno i fino, ali nema duše i glasa da me nešto naježi – kazala je Ana Bekuta, dok je Bosanac dao nekoliko saveta kako bi se Melisa još više opustila na sceni.

-Melisa dušo moja, nije sramota pokloniti se publici na apalauz, nemoj bežati. To mora da bude sastavni deo tvog nastupa i pevanja. Nemoj da ti bude neprijatno što si tu, inače si super. Adela, probaj da otvoriš tu tvoju boju glasa, mnogo si mat – rekao je Bosanac.

Đođe ističe da ima skromno zananje kada je narodna muzika u pitanju, ali u svom obraćanju nije štedeo kompimente za Melisu.

-Adela, jako si lepa, sve imaš kako treba, ali prva pesma falš, druga skoro odlična, u trećoj si pokazala mane oko otvoranja usta. Kao da ne veruješ u sebe. Melisa, za prvu pesmu bih imao zamerke, ali druge dve, devojko svaka ti čast. Ti si mene oduševila- istakao je Dorđe David.

Ivana Peters imala je priliku da sa Cecom radi sa takmičarima iz njenog tima, pa je još jednom istakla da je Melisa dosta napredovala od prvog pojavljivanja u „Zvezdam Granda“.

-Imala sam priliku da provedem dosta vremena sa Melisom i Cecom na probama, znam kako je tekao njen napredak i koliko otvrila glas i dobila atak. Bila je fenomenalna, ništa mi nije bilo dosadno ni monotono, pokidala si što se meni tiče. Adela, ti si meni super, slažem se sa kolegama da ti je glas malo zatvoren – dodala je Ivana Peters.

Viki je kao po običaju branila kuminu takmičarku, pa je zbog toga ušla u žestoku svađu sa Milijem nakon komentara da je Melisin nastup bio dosadan.

-Melisa, previše si skromna, tebe ubi skromnost kad staneš ovde. To nije nešto što je vrlina i može u ovom poslu da bude mana. Ti si dobar vokal i sve što si otpevala je tačno, ovo što Mili kaže da je dosadno, to je njegov stav, ovo je bilo sve, a ne dosadno. Mili samo nešto šušumiga pozadi, ništa ga ne razumem. Adela, veliki si talenat, mnogo si lepa i mnogo možeš, samo nikako da se otvoriš – rekla je Viki Miljković, a kako je svađa sa Milijem izgledala, pogledajte u videu ispod:

Snežana i Ceca su kao mentorke dale završne reči, dok je Adelina mentorka imala još nekoliko saveta za nju pred odlazak u .

-Adela, toliko si lepa da sam prosto fascinirana, prelepo dete, sviđa mi se moje pevanje, jeste mat, ali može da se promeni. Melisa, bravo lutko, čestitam – kazala je Ceca.

-Melisa želim da ti čestitam, tvoja skromnost u ponašanju se prenosi možda na pevanje, ali nemoj to da te brine, pevala si fanstastično. Adela, ne treba da menjaš mentore, čovek sa kojim radiš u tvom mestu je stručan i sigurna sam da ti govori ovo sve kako što i ti ja radimo. Nikako to da uvažiš, ne znam šta se desi kada staneš ovde – zaključila je Snežana Đurišić.

You might also like