Ena Radojičić i Željko Trbojević – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Pre nego što je dao reč članovima žirija, Saša Popović otrkio je kako nije verovao da će Željko ostvariti ovakav uspeh.

– Ovaj Željko je neverovatan tip. Kada si poslao video sa gitarom ja sam to samo onako prošao ovaj pojma nema i kada sam složio celu emisiju za celu godinu i video sam fali još jedan i razmišljam koga ću i kažem ajde nema pojma, ali neka popuni emisiju, ali vidi brate ti ode u . Ali kakav je ono video bio dve nule– priznao je Popović koji je zatim prebacio lopticu za komentarisanje Mariji.

– Željko, strava si i presladak i si i super ti je energija, ludilo. Jako je teško imati identitet, ti ga imaš i to je jako važno. Ena, mislim da je odabir pesama loš, ne možeš da pevaš Stoju, oavj krug je bio lošiji od prethodnog– obajsnila je Šerifovićeva, sa čim se složila i Ana Bekuta koja je dodala da su obe pesme koje je izvodila teške.

– Ena je bila loša, nem tu puno priče. Jako nesigurno. Lepa si zgodna si i imaš veliku šansu da prođež, Željko ti si bio odličan, na drugoj pesmi ja ne znam Mili gde ti nađe ovaj staromodan ritam, daj malo modernije napravite to, šalim se. Dečko i ja se razumemo, moj Londom i to, meni si bomba– kazao je Bosanac.

Ceca je istakla kako je Ena napredovala, ali da još uvek mora puno da radi, dok je Trbojeviću čestitala na sjajnom performansu.

Đorđe David složio se sa komentarima za Radojičićevu i dodao kako ima glas koji je morao da nagradi, a Željka je uporedio sa Đuletom iz grupe Van Gog ističući da je bio odličan i pokazao da može.

– U prvoj pesmi nismo te ništa razumeli, ti moraš samo temeljnije i drugačije da priđeš toj priči ne slažem se da ne možeš da pevaš Stoju. Dala sam ti glas za spas, jer smatarm da ne treba da ispadneš jer su ove greške popravljive– zaključila je Snežana.

Na kraju, Viki je pohvalila svoju kandidatkinju kako je napredovala i pronašla svoj stil što je bitno, dok je Mili ponosno vikao: „Bravo“ za svog kandidata koji je zablistao na velikoj sceni.

You might also like