Lazar Živanović i Mirza Pandrur – (06. 04.)

i – (06. 04.)

Duel se završio Mirzinom ubedljivom pobedom 6:3, a Lazar će na kraju emisije imati još jednu šansu u duelu.

-Energetski je Mirza pojeo Lazara. Za mene je Mirza ovo tvoj najbolji nastup do sada, emocija, ponašanje, vidi se da si ubežban stao na binu i potrudio se da nas fasciniraš. Lazare, tvoja skupa pojava i sve to koliko se trudiš da pripadaš ovoj sceni, večeras je falila energija – rekla je Ceca, a Keba se nadovezao:

-Lazar kao da uvlači energiju u sebe umesto da je podeli. Mirza svaka čast.

Dalje je žiri u komentarima Lazaru zamerio blagu energiju, dok je Mirza dobio sve pohvale nakon ovog nastupa.

-Lazare, meni slika nije pratila ton ni u jednoj pesmi. Mirza kao da si nas zezao sve vreme do ovog nastupa, ovo je fanstastično, kupio si me – dodao je Đole, a Mili se ubacio:

-Mirza, čestitam tebi i Snežani, sve je bilo super. Lazare ta tvoja sloboda je nešto fanstastično, ali to mora da prati pevanje. Pevački što si pokazao deluje kao recitacija sa tomovima, moraš da radiš na tome.

Bosanac je posebno pohvalio Mirzu, dok je Lazaru dao nekoliko saveta koji je tiču negovog pevanja.

-Moram da pohvalim Pandura, tako se peva u Sarajevu, bravo, bravo, bravo. Iznenadio si fanstastično. Lazare ja ću da kažem istinu koju niko neće, ti nemaš dečko glasa, tvoj glas je ravan. Kako će da izbaci energiju kada nema sa čim. Odlično iznedaš, samo radi na pevanju ako možeš – kazao je Bosanac.

Na kraju su mentorke dale završne reči, Snežana je imala samo reči hvale za Mirzu, dok je Sanja koja menja Mariju zamerila kolegama na glasanju.

-Vidim da se takmičari selektivno komentarišu. Lazar je večeras intonativno bio najtačniji, da li sada komentarišemo energiju samo ili pevanje. Meni je on obe pesme izneo dobro i mislim da je sramno da ima samo tri glasa. Zalužio je više, meni je zračio na bini – zaključila je Sanja.

You might also like