Darko Gjorgjeski i Nejaz Neki Ramčevski – (01. 04.)

i – (01. 04.)

Prvi kandidat dobio je prvi glas već tokom izvođenja prve pesme od Đorđe Davida, a drugi od Miilija i Snežane Đurišić.

Tokom izvođenja druge dve pesme oba kandidata su zabavila sve članove žirija koji su igrali i pevali sa njima uglas, a duel se završio sa po šet glasova za svakog kandidata, te su direktno prošli u naredni krug.

Ovog puta, takmičare je prva komentarisala Marija Šerifović.

–Dobar par, kandidat broj jedan se daleko bolje snašao u drugoj pesmi. Kandidatu broj dva sam dala glas jer se vidi da on zna da peva. Ovo što pevaju brze pesme je dokaz šta nam je donelo pet vekova pod Turcima, da vam ja kažem! – rekla je Marija i predložila kolegama da brzo završe i krenu na večeru.

–Oba kandidata su bila jako dobra, ne može im se osporiti to. Uzeti pesmu „Kiša je pala“ i oskrnaviti je ovako je bruka. Da li znaš Safetovu verziju?- pitao je Bosanac takmičara, te predložio da zapeva originalnu verziju, ali njegova mentorka Viki mu to nije dozvolila:

–Veliki i dubok naklon za Safeta Isovića, ali ovo je druga verzija i otpevo ju je vrhunski – rekla je Viki i ušla u verbalni sukob sa Bosanem koji je govorio:

-Sram vas bilo, sram vas bilo. Nije ni čudo što vam ne daju da pevate van Srbije kad ovako skrnavite pesme – dodao je harmonikaš.

Sa Bosancem su se složile i Ana i Snežana kojima se nije svidela novija verzija sevdalinke.

Odjednom je u studiju na Košutnjaku nastala prava debata oko ove pesme, a Ceca je stala na stranu svoje kume Viki Miljković.

–Čekate bre babe, šta radite? – prekinuo je tenziju Saša Popović i dodao:

–Vidi ko se buni, najstariji Bosanac, Bekuta…– počeo je da nabraja Popović, a Ana mu je odbrusila:

-Sram te bilo bre! Nije u redu to što radiš!– ljutito je prokomentarisala pevačica, ali je Saša nastavio:

–A pogledajte ovu mladost, Cecu i Viki – ova šala nasmejala je Cecu koja je samo odmahnula rukom i napustila mentorsku stolici zadovolja jer je njen kandidat direktno prošao dalje kao i takmičar iz tima Viki Miiljkoviić.

You might also like