Janko Jankov i Petar Krekić – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Na samom početku reč je dobila Marija, koja nije štedela komplimente kada je Jankovo pevanje u pitanju, a ove reči je retko kome izgovorila.

-Obojica su dobro pevali večeras, dosta tačno. Rekla bih da ovde može da presudi samo ukus. Moja prednost ide za jedno silovito, precizno pevanje takmičara broj jedan. Ja sedim ovde devet godina i po prvi put se dešava da neko ko nije sa našeg govornog područja na ovakav način izvodi naše pesme. Da se ja pitam, dala bih ti Janko neku posebnu nagradu, tek da imaš nagradu iz takmičenja. Ne šalim se, to nije mala stvar i bravo za tebe. Petar je takođe pevao jako lepo, ali se kod tebe ništa ne menja, tako da neću dalje imati razumevanja za to – rekla je Marija, a potom je svoj sud dala i Ivana Peters.

-Ovo je bila tesna i teška odluka, obojica su fenomenalni, stvarno su me oduševili. Nije bilo fašla, stavrno sam uživala, ali sam na kraju morala da dam prednost nekome.

Kako je Keba veoma popularan u Bugarskoj, posebno je bio ponosan na Janka, a izneo je i jedan predlog koji je sve iznenadio.

-Janko, žao mi je što te nisam upoznao do sada jer vrlo često nastupam u Bugarskoj, voleo bih da dođeš na sledeći koncert i da te pred svima pohvalim. Čuo sam dosta pevača iz Bugarske koji imaju problem sa našim jezikom, a tebi svaka čast, za Šabanovu pesmu čista desetka. Druga je isto bila dobra. Petre, ti jako dobro pevaš, ali nešto moraš da radiš na sceni, ja to zovem da imaš kolac u leđima, telo mora da ti radi – kazao je Keba.

Mili je takođe pohvalio Janka i Petra, ali je Krekiću kao i ostale kolege zamerio to što nema dovoljno pokreta na sceni.

Đole je takođe izneo pohvale, ali je primetio da je po njegovom mišljenju Petar večeras bio najbolji do sada kada je pevanje u pitanju.

-Petre znao si da ćeš sa njim biti u duelu, vidi kako te Bugarin uzeo lepo. On peva svoju izvornu pesmu, a ti umesto da pevaš „Oj Moravo“, pa da udariš kontru u akapeli, ti pevaš ko da nisi ni pevao. Da si pevao „Sve behara“ prevrnuo bi publiku ovde – rekao je Bosanac dok su ostali članovi žirija negirali ovaj njegov stav.

Mentorke Snežana i Viki dale su na kraju svoje završne reči, a Violeta nije ni ovog puta bila zadovoljna brojem glasova.

-Janko je nekada bio moj kanidat i žao mi je što nije sada kod mene, bili ste jako dobri. Petar je bio fantastičan u baražu, Petre slušaj mene i veruj meni, da treba da se pomeriš, treba, ali ti i ja to pričam. Žiri je krenuo da me seče od ovog kruga jer se plaše da ću ja ponovo odneti pobedu – rekla je Viki, dok se Saša dotakao Džejline pobede.

-Jedne godine je pobedila Džejla koja je sada sve popularnija, njoj fali samo jedna pesma. Verujte mi ljudi, ona će biti jedna od najvećih zvezda Granda. Ona je i sada velika zvezda.

Na kraju je Snežana dala svoj komentar, a onda se i ona dotakla Džejle i uspeha koji je postigla mlada pevačica.

-Ja moram da kažem da sam Džejlu slušala uživo na jednom nastupu, taj trud koji ona ulaže. Koristi sve i glavu i glas, svaka joj čast i želim joj svaku sreću – zaključila je Sneža koja je takođe kao mentorka istakla da je ponosna na Janka.

You might also like