Jelena Prole i Jovana Tomić – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Prva je reč dobila Viki Miljković koja je posebno pohvalila Jelenu koja je izvela njenu pesmu „Večera“.

-Tačno je da Jovana Tomić nije pevala za jedan glas, to što ja nisam glasala, ne znači da je bila loša. Nisam ni videla kako su kolege glasale. Nije to bili za pet ili šest glasova, ali nije ni za jedan baš, sad mi je žao što ti nisam dala glas. Jovana moram da pohvalim tvoj stajling, nisam te prepoznala, jako si lepa imaš divan osmeh, ali izbor pesama mi se nije dopao. Kod Jelene je sve bilo super, moju pesmu „Večera“ si otpevala na neki svoj način, evo prvi put je ova numera u takmičenju, a čujem da je aktuelna poslednjih mesec dana – rekla je Viki Miljković.

Nakon pevačicinog komentara u studiju je nastala polemika oko Violetine pesme, a Snežana Đurišić je otkrila da je ova pesma zapravo presnimljena.

-Ova pesma je snimljena mnogo davno na romskom jeziku, pa je Viki prva presnimila na srpskom jeziku – rekla je Sneža, a Viki se odmah nadovezala.

–Nisam prva, nego sam jedina snimila tu pesmu. Ja sam tu pesmu platila- dodala je ona.

Popović je onda nastavio sa provokacijama, pa je Mariji rekao da baš voli što Viki sedi pored nje, dok je ona priznala da još baš to i nije po volji.

-Jojjj, ubiću se majke mi – dodala je Marija kroz smeh.

Kako je Bosanac jedini dao glas Jovani, sve je zanimalo kako se odlučio na taj korak, te je usledilo Draganovo objašnjenje.

-Jelena, prva pesma od Slađe Alegro je bila toliko pod tremom, nesigurno, ali moram da pohvalim tvoju boju glasa. Drugu pesmi ne bih komentarisao, tu se nisi ni intonativno ni ritmički sastavila, a ni stilski. Bilo je dosta nesigurnosti i dosta falša i mislim da je nerealno da druga takmičarka ima samo jedan glas. Za dvojku sam glasao jer je prva pesma bila jako fina, stabilna, nadahnuta u odnosu na prvu takmičarku. Druga pesma, dobro si to izvela, nije mi ništa smetalo – rekao je Bosanac, a odmah se Mili nadovezao:

-Jelena, super si bila, samo tako nastavi, po meni je sve bilo bez greške. Bilo je puno energije i veselja, na pravom si putu. Jovana, žao mi je što nisam dao glas, nisi zaslužila samo jedan, tu sam pogrešio. Mogu samo da te posavetujem, intonativno je bilo baš mnogo grešaka, da li je to bilo od neke želje ili treme, ne znam.

Sličnog stava kao Milić je bila i Ivana Peters koja u večerašnjoj emisiji menja svoju prijateljicu i koleginicu Cecu Ražnatović.

– Jovana, druga pesma je bila intonativno loša i zbog toga nisam dala glas, kod Jelene me je kupila energija. Jovana, delovala si previše uplašeno i kada si čula da nisi dobra tebe je to još više poremetilo- dodala je Ivana Peters, a njene reči podržao je i Đorđe David.

Jelena Prole je iskoristila priliku da se našali za žirijem, pa se obratila Bosancu koji joj jedini nije dao glas.

-Ja mislim da gospodin Bosanac nije dao glas samo da bi u baražu još jednom čuo deo pesme „Požuri Dragane“ – rekla je takmičarka i nasmejala sve.

Na samom kraju reč su dobili i mentori, a Keba je iskoristio priliku da kaže koliko je ponosan na Jovanu iako nisu imali priliku da rade zajedno.

-Meni je žao što Jovanu nisam upoznao ranije, ali pozdravljam Anu koja je odlično radila sa njom. Kod mene si položila i zaslužuješ još bar dva glasa sigurno. Želim da pohvalim i takmičarku broj jedan i da joj kažem da energija mora samo da se kanališe – rekao je Keba.

-Ovo što je Bosanac rekao, ja sam to pričala prošle nedelje, da je pitanje enregije i to kome se vi obraćate. To je Jelena jedina zamerka, ti imaš jedan mio glas koji je tih, a imaš i dobar raspon. Može bolje, ali ono što je dobro, imaš stava pesmu za – zaključila je Marija, što možete poslušati u videu ispod:

Nakon komentarisanja duela i rasprave oko glasova, usledilo je veliko iznenađenje i to za Sašu Popovića.

-Pošto se situacija jako namunjila, a u prošloj emisiji sam pomenuo mog druga Semira mesara, a pošto si ti Popoviću rekao da meni idu bifteci, a tebi ostaju koske, evo, poslao ti je jedan teleći biftek. Kaže ‘Daj mu da ne glođe koske više, da se zasladi', pa evo, izvoli poklon- rekao je Bosanac, a potom uručio Saletu poklon.

Nije se samo Popović oduševio, već i Marija Šerifović koja je sa Saletom otpakovala poklon koji su odmah degustirali.

-Je li Bosanac, imaš li ti još nekog mesara da pozdraviš? -našalio se direktor, a Bosančev odgovor je sve nasmejao:

-Da ti kažem Popoviću, cela Bosna je moja i šire, prema tome, sve može.

You might also like