Melisa Zijadić i Milica Živković – (13. 01.)

i – (13. 01.)

Žiri je odlučio da Melisa pobedi rezultatom 6:4, a odma posle toga Ceca je pritrčala da je zagrli, poljubi i čestita.

-Bravo, idemo jako – rekla je Ceca kratko dok joj je čestitala, a Snežana Đurišić je istakla da se ne slaže sa kolegama što se tiče rezultata:

-Mislim da ovo nije u redu. Nije kandidatkinja broj jedan bila večeras za šest glasova, ali neka ti je sa srećom svakako. Bila si mnogo bolja u prvom krugu, moje mišljenje mnogo pevački bolja. Što se tiče kandidatkinje broj dva, prva pesma totalni promašaj, druga i đene-đene. Mislim da ako je trebalo da bude šest onda za obe, ili malo manje za kandidatkinju broj jedan.

Nakon toga, Saša Popović je reč dao Mariji, koja je istakla da je oduševljena Melisinim nastupima.

–Za sve devojke koje su večeras pevale, Melisa je Pavaroti, za svoje godine i za program koji peva. Bravo devojko, ti pevaš fantastično i sa tim nemam nikakav problem, sa srećom ti bilo. Kandidatkinja broj dva, meni se to ništa nije svidelo, oprosti molim te, da si malo lepše pevala možda bi mi duši bilo lakše. Melisa, srećno – rekla je Marija, nakon čega je Snežana izrazila potpuno neslaganje:

-To nije lepo što si rekla Marija, i nije tačno, ali ajde to je tvoje mišljenje -rekla je ona, a Marija je odgovorila:

-Ako ja imam moje mišljenje, ne možeš da kažeš da nije tačno, može samo da bude moje mišljenje, a neka sudi ko god o tome da li je tačno ili nije.

You might also like