Vanja Jovanović i Nađa Mujezinović – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Pre nego što je bilo koji član žirija dao svoj komentar, prva reakcija Nađe Mujezinović bila je iskreno oduševljenje zbog toga što je uspela da raspeva Mariju Šerifović.

-Mogu li samo da kažem nešto? Drago mi je da sam Mariju raspevala – istakla je Nađa sa osmehom na licu.

Nakon kandidatkinog izlaganja, Marija Šerifović nije štedela reči hvale za Nađu Mujezinović, ali iskreno je prokomentarisala i Vanjin nastup.

-Meni je ovo bilo strava, Nađa mi je bila super. Možda početak prve pesme nije baš, ali si se vratila. Pevala si tačno, dobro. Druga pesma pogođena jedan kroz jedan. Kandidatkinja broj jedan, ne želim da pomisliš da ti nisam dala glas zbog kraja prve pesme, naprosto iz punog glasa su ti se zalepile glasnice. Bilo je teško da se vratiš, to stvarno može da se desi i profesionalcima. Međutim, ti kao osoba koja se ovim poslom ne bavi, dosta toga ne dostaje kada je u pitanju scena, iskustvo, sve neke ostale stvari. Ali, ne slažem se da je ovo za dva, pevala si za četiri glasa sigurno – objasnila je Šerifovićka.

Aleksandar Milić Mili nije krio svoje neslaganje sa Marijom, ističući da mu se nijedan nastup nije dopao.

-Ni jedno, ni drugo nije bilo dobro. Nađa je nesigurna, ali ima energiju koja je neverovatna i stvarno si bila predivna, ali držiš je kod sebe, ništa to nije povezano sa pevanjem. Nije šala da pustimo nekog sa šest glasova u sledeći krug koji je jako bitan, a da su neki ispali. Tako da, u baražu imaju šansu da pokažu šta mogu i da ostanu u takmičenju – istakao je Mili.

Iako Viki ističe da je Nađa bila znatno bolja, glas je dala i Vanji budući da smatra da je zaslužila više glasova od dobijenih dva.

-Dala sam glas i jedinici i dvojici, iako bi prednost dala Nađi. Bila je ubedljivija, pogotovo prva pesma, fantastična. Što se tiče Vanje, zaslužila si moj glas i mislim da je premalo, kao što je rekla Marija, nisi ti za dva glasa, sigurno si za više – rekla je Viki Miljković.

Đorđe David Vanji pruža od početka neizmernu podršku, ali ističe da mu se ovog puta uopšte nije dopao nastup, dok je za Nađu imao reči hvale.

-Vanja, ti si moje ljubimče u Snežinom timu, ja to sve vreme ističem. Mislim da ti je jasno, nisam mogao da ti dam glas. Govorim u svoje lično ime, praštaj mi, jednostavno tako je. Kad je Nađa u pitanju, ti se budiš. Bila si mi super, apsolutno se slažem sa Marijom. Šećer si mi, počela si tu tvoju boju koja je različita da koristiš čini mi se na pravi način i bravo na tome – iskren je Đorđe David.

Dragan Stojković Bosanac nije oduševljen Vanjinim nastupom, a Nađin trud i napredak iskreno je pohvalio.

-Prvi kandidat, još je to zeleno i mislim da je dosta truda uloženo i dobre si pesme izabrala da pevaš, ali, nije što kaže Marija problem te greške u visini, nego je sve bilo malo tanano. Nađa, ti si prvi put počela da pevaš ozbiljno. Ja bih pohvalio Anu Bekutu, valjda se to u njeno krilo valja – pričao je Boske, na šta će Popović:

-To od kad je Keba preuzeo, kad Ana nije bila tu…

-On je upropastio načisto, umalo nije ispala iz takmičenja, dobro je – nastavio je Bosanac.

Nakon toga, Keba je nasmejao ceo studio kada je počeo da imitira izlaganje Dragana Stojkovića Bosanca.

-Nađa, ti si prvi put počela pevati od kako je Keba otišao. Sad ću ti ja reći, ja kad kažem, to je to, može Keba das priča šta hoće, on nema pojma. Šta si Kebo isproducirao? Nađa, od kad ti ja nisam mentor, ti si stvarno propevala – istakao je Keba, a Nađa se nadovezala:

-Ja bih se zahvalia svom mentoru na zlatnim savetima, samo ću to reći.

-Vanja, ti ćeš lepe parice zaraditi…Tišina dok pričam bre! – nastavio je Keba vidno iznerviran, na šta će Bosanac:

-Kebo, ne dao ti Bog da još jednu emisiju ostaneš, ti ne bi spavao više – rekao je Boske, a Mili je krenuo da se šali pevajući:

-Ajmo svi zajedno, bila mama kukunka, kukunka, kukunka.

Keba je nastavio svoje izlaganje, isitčući da u Vanji vidi potencijal za budućnost u muzičkom svetu.

-Vanja, ti ćeš u ovoj profesiji zaraditi lepe pare, ja sam siguran. Ja u tebi vidim želju, boju, talenat i naravno fali ti iskustva, kao i svima vama. Ostavila si na mene snažan utisak, želim ti sreću – rekao je Keba.

Saša Popović istakao je da se slaže sa Marijom Šerifović što se tiče broja glasova koje je Vanja dobila.

-Slažem se sa Marijom da je kandidatkinja broj jedan trebala da dobije više glasova, po meni tri, a možda i četiri – istakao je Popović.

Snežana Đurišić vidno je izrevoltirana zbog toga što njena kandidatkinja Vanja nije dobila veći broj glasova, a njoj je pružila reči iskrene podrške.

-Ja ću reći na tu temu samo da je nedopustivo da nekome ko dođe do desetog kruga date dva glasa, to je naš poraz, a ne njen, ona je amater. Vanja, želela si da bude onako kako smo vežbali. Znam da je kiks u prvoj pesmi uticao i na izvođenje druge pesme, to je što je. Ne sme nikada greška da te deprimira, ali dobro, ti si mlada, nemaš iskustva i polako. Tebi Nađa, svaka čast – zaključila je Sneža.

You might also like