Marija Previšić – Malo mi za sriću triba i Ljubavi moja – (07. 01.)

– Malo mi za sriću triba i Ljubavi moja – (07. 01.)

Nakon prve numere glasova nije bilo a takođe ni panik tastera, u međuvremenu se dešava komunikacija između žirija.

–Je li vi razumete nešto?– upitala je Viki Miljković.

–Ovo za sada peva bolje od prve– bio je komentara Đorđa Davida.

Marija Šerifović na kraju druge numere daje glas uz komentar:

–Ljudi ovo nije za jedan glas.

–Moram da se složim sa Marijom da nije za jedan glas. Ova druga pesma je jako komplikovana, osim Marije da li je još neko čuo ovu pesmu- dodao je Saša Popović.

Iako osim Marije niko nije dao glas, pokrenula se polemika da je pevanje bilo dobro, ali zašto još neko nije dao zeleno svetlo…

Bosanac i Saša su ušli u raspravu oko druge numere, ko je čuo a ko nije. Dok Dragan tvrdi da direktor sada njih napada zbog pesme a sam nije upućen u izvođača a kamoli kako zvuči pesma.

–Bilo je grešaka, ali devojka je pevala tačno, bilo je tu trenutaka kada je zvučala malo tiše, ali nije bilo za jedan glas. Evo Bosanac i ja smo komentarisali kako sve imaš- Marija je prekinula raspravu i iznela svoje mišljenje po pitanju takmičarke.

–Nije opravdanje, ja sam bolesna, bilo je pitanje da li ću doći uopšte– izjasnila se učesnica.

–Imaš stav kada pevaš, imaš odlično ponašanje, ubedljivo kroz mimiku sve što je potrebno za jednu buduću zvezdu. Međutim kada zapevaš glas ti nije pratio stas. Meni si se dopala jako, međutim preko mog muzičkog ukusa nisam mogao preći- izjasnio se Bosanac.

–Pod predpostavkom da imamo nekoliko slobodnih mesta, da li bi je neko uzeo tada? – upitao je Saša, pa se Mara nadovezala:

–Nije problem, meni je ok. Bilo je čudno, ona je bila prisutna duhom, ali telom i glasom ne.

Takmičarka je napustila Grandovu scenu bez mentora.

You might also like