Marija Ćirić i Abida Milkunić – (21. 10.)

i – (21. 10.)

Prva kandidatkinja predstavila se pesmama „Da je tuga snijeg“ i „Ti možeš sve“, dok je druga odabrala numere „Imaš mene, nisi sam“ i „Ni kriva, ni dužna“.

Na kraju duela rezultat je bio 4:3 u korist Marije Ćirić, ali je Saša Popović imao pravo da izjednači ili da direktno pusti Mariju,. Budući da ni sam nije znao šta da radi, pitao je žiri.

-Šta nas pitaš kad uvek radiš kako ti hoćeš?! – konstatovala je Marija, a Popović dodao da je samo razmišljao naglas i da gledaocima objašnjava kakve su mogućnosti ovog duela.

Ipak, Popović je rešio da izjednači, nakon čega je reč dao žiriju.

Ceca Ražnatović prva je stala na stranu mlade Marije, smatrajući da joj treba dati šansu.

–Vidim u njoj veliki potencijal, ima samo 17 godina i treba joj mentor– rekla je, dok je Aleksandar Milić Mili dodao da zvuči amaterski, ali da ima sve što treba da ima jedna zvezda.

-Meni je kandidatkinja broj 2 bila stamena dole, jako tačna, gore ne. Kandidatkinja broj 1 je jako zanimljiva– prokomentarisala je Marija Šerifović, dok se Đorđe David složio sa njom.

Isto mišljenje delila je i Snežana Đurišić koja je obe kandidatkinje pohvalila, ali se najviše zadržala kod mlade Marije.

-Čak i kad si pogrešila, brzo si se snašla, što govori da si muzikalna, da imaš sve što treba jednom pevaču koji ima godina kao ti – rekla je Snežana.

Sašu je zanimalo da li Marija peva folk i da li na šta je odgovorila negativno.

-Bila si jako dobra na audiciji u Nišu, baš si bila dobra– konstatovao je Saša, a zatim prepustio „palicu“ Viki koja je trebalo da odluči ko ide dalje.

-Mrzi to- rekla je zbunjeno članica žirija, dok su joj kolege dobacivale koga da uzme, ali je diskusiju prekinuo Saša tvrdeći da mora da odabere jednu od njih dve.

–Ne znam, ne volim ovu situaciju, ti odluči –rekla je iznervirano Viki, a zatim je Saša saopštio da dalje ide Marija, budući da je imala najviše glasova žirija.

You might also like