Haris Skarep i Filip Caković – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Marija Šerifović je prva dobila reč, a u svom izlaganju otkrila je šta zamera i jednom i drugom takmičaru.

-Harise, prva pesma katastrofa, već prvi ton je bio falš. Mislim da je najveći problem je što ti ta pesma ne leži, otpevao si je tako kao da si je jutros prvi put čuo, a sada je pevaš. To je bilo baš loše, da druga pesma nije mogla da te izvadi. Filipe, nije mi se dopala prva pesma, nešto mi je bilo preagresivno, Toše Proeski to tako ne peva, nije samo pevanje u pitanju, nego i to kako se ti krećeš. Ne verijem ti, fejk mi je, ne veruješ ni ti u ono što pevaš, ne razmišljaš koju poruku ta pesma šalje sa emotivnog aspekta. Svaka čast za drugu pesmu, ali ovaj krug niste bili na visini svojih mogućnosti – rekla je Marija, dok se Đorđe nadovezao:

-Skarep, ti si meni kao pojava i cela priča, paket nešto što mi prija. Navijao sam uvek za takve likove kao što si ti. U prvoj pesmi pokušao sam da ti pokažem da se smiriš, vas pukne adrenalin, pa je teško da se obuzdate, druga pesma mi je bila okej. Filipe, tvrdim da si sada bio bolji u odnosu na prošli krug.

Viki je zastim dodala da su obojica morala da dobiju po pet glasova, što je žestoko razbesnelo Mariju, pa su ušle u ozbiljnu raspravu.

-Mislim da smo večeras prestrogi prema Harisu, svi znamo da je on dobar kandidat i znamo koliko on dobro peva. Znamo njegove prethodne nastupe iako je tačno da ovo nije njegovo najbolje veče– poručila je pevačica, nakon čega je Mara prekinula.

-Viki, kako možeš da tvrdiš to, na osovnu koje intepretacije, šta si osetila, na osvu koje lepote pevanja, šta su ovi momci dali? Šta si osetila u pevanju pa možeš to da pričaš da bi imali pet-pet? Ti stvarno ozbiljno misliš? Zašto ne budeš realna? – obratila joj se Marija.

Raspravu je na kratko prekinuo Saša Popović koji je Violeti objasnio da su prošle suboti muški kandidati bili bolji, sa čim se Violeta nije usaglasila.

-Je l' si ti stvarno ozbiljna?! Ona ne treba da sedi ovde, ona je gluva. Tvrdi da su ove sedmice muškarci bolji, to je nonsens, to ne može da kaže normalna osoba. Saša, objasni joj molim te, ja ću inače da je prebijem – rekla je besno Marija, a Violeti nije bilo jasno na osnovu čega njena koleginica sudi s obzirom da se predstavio tek drugi muški par.

-Viki laže! Ti sada otvoreno i svesno lažeš! Viki, snimiću te u pauzi i počeću krišom da te snimam šta kažeš za kandidate nakon glasanja u pauzi i to ću da pustim na Jutjubu. Doviđenja!- poručila je Marija nakon čega je izašla iz studija.

Ipak, to nije sprečilo Viki da nastavi da izlaže svoj stav i mišljenje.

-Janko i Petar su bili fantastični, to kažem. Ona nije sedela pored mene, nego je ona uhvaćena da laže i da priča gluposti- odbrusila je Violeta.

Kako je izgledala svađa pogledajte u videu ispod:

Keba je u svom govoru istakao da su takmičari bili podjednaki, dok je Bosanac istakao da je je Haris totalno promašio izbor prve pesme.

Ivana Peters i Mili su kao mentori istakli da su zadovoljni učinkom i dodali da su obojica takmičara trebala da dobiju više glasova.

-Od kada sam došao ovde, nisam čuo gluplji komentar od ovoga za pokrete za Tošetovu pesmu. Emocija je mnogo jaka u ovoj pesmi i svako drugačije reaguje. Ako hoće da skaće ili da lupa glavom o zid, da stoji mirno, pa ko smo mi da sudimo da to nije primereno, to je najveća glupost koju sam u životu čuo – rekao je besno Mili.

-Bilo je to mlako na momente, bilo je više pesama u opticaju, pa smo se odlučili za ovu. Možda je pogrešno, to se više neće ponoviti. Znam koliko se Haris trudi, obojica ste bili dobri – zaključila je Ivana Peters.

You might also like