Danijel Ajetović i Mustafa Budžan – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Pre komentara žirija, Saša Popović se obratio gledaocima i otkrio da je Mustafa žrebom vraćen u takmičenje nakon što su Nejra i Eki odustali.

-Tu gde je pevao Mustafa, na tom mestu večeras je trebao da bude Marijin duet. Međutim, zbog zaista opravdanih razloga oni su morali da odustanu, od četiri kandidata koji su ispali, žrebom smo izvukli Bižana da se vrati u takmičenje –rekao je Saša.

Žiri je nakon toga izneo nekoliko kritika na račun oba takmičara, a svi su bili saglasni da večeras nisu bili na visini zadatka.

-Danijele, meni si bio odličan večeras, dopalo mi se sve. Ja volmi i kako se ti ponašaš i tvoj osmeh. Mustafa, komsi komsa, dobio si moj glas jer si se trudio, malo si i proklizao, kao da nisi večeras prisutan ovde. Ne znam, šta ti se dešava – rekla je Viki, a odmah se naovezala Ceca:

-Danijele bilo si odličan, kao i uvek raspevano i razigrano, ja to volim kod tebe. Mustafa ti si moje mezimče u tebi uvek vidim nešto pozitivno, ali mislim da se nisi dao onako koliko možeš. U tebi čuči neko pozitivno ludilo i ja to vidim, čujem i nadam se ako prođeš da će to biti tako.

Marija je na svoj način obrazložila zbog čega nije glasala za takmičare, a iznela je i kritike na račun pevanja oba kandidata.

-Danijele, ovo mi se nije svidelo večeras. U ovom izboru pesama se baš manifestuje tanka granica ukusa, ti je lako pređeš, večeras si je prešao i nije mi se dopao. Mustafa, ti si došao kao neka žalosna vrba, tako ne treba, možem više i bolje. Ja nisam htela da slušam ništa dalje od prve pesme, jer kad takmičar izađe sa takvim govorom tela, ne znam šta da kažem – rekla je ona, a odmah se nadovezao Bosanac:

-Prvi kandidat, izašao si na scenu i ja sam očekivao da će to biti vau. Međutim, ti tehnički sve možeš, ali ti ništa nije izašlo. Hteo si sve da udariš, a promašuješ, duga pesma mi se ništa nije svidela, bilo je falša, visine ti nisu išle. Da si tako ranije pevao, nikada ti ne bi dao glas. Ne osporavam tebe kao talenat, ali ti niša nije izašlo. Mustafa, tebi je problem dinamika jednog tona, kod tebe su tonovi kao kocke, šta god pevaš zvuči tako. Kad si počeo pesmu odmah je otišao u falš.

Na kraju su i mentori dali svoje mišljenje, a obojica su svojim takmičarima poželeli sreću u baražu.

-Sada mucam, ne znam šta da kažem, kao crtani film i ti i Alievski. Napadaju me sa razlogom jer ne znaju šta prolazimo. Bosanac je rekao jednom rečenicom dinamika i kockasti tonovi, a rekao sam ti da se Ceca ne smeje ni na jednog takmičara kao na tebe. Daj nasloni se na to i osloni se na to, što se plašiš – kazao je Đole.

-Danijele bio si savršen, jedino imam osećaj da žiri nije reagovao na našu virtuoznost, tvoje pevanje i moj ples. Meni je sve bilo top, za šest u pravo – zaključio je Mili.

You might also like