Antonija Čerkez i Adela Smajlović – (20. 04.)

i – (20. 04.)

Žiri se u stavovima saglasio da je ipak Adela bila pevački bolja i tačnija, dok su za Antoniju rekli da je rođena „Zvezda Granda“.

-Kandidatninja broj jedan 19 godina, broj dva 27 godina, apsolutno je pobedilo iskutvo. Adela, moj utisak je da imaš bolji potencijal i bolje glasovne mogućnosti od broja dva. Međutim, biraš pesme gde treba da budeš ozbiljna zverina, a nisi još dorasla tom zadatku. Marija se ne peva kao džez, tebi vokal nije na zubima. Antonija, apsolutno sam ti verovao sve, umeš da ga pocepaš da to bude žilet – rekao je Đorđe David, a Ceca se nadovezala.

-Meni su bile egal, ako ćemo pravedno, onda je i Adela trebala da dobije šest glasova. Možda je tebi takav vokal da ne pevaš Mariju prodorno, ali drugoj pesmi ja nisam našla mane. Lepa si, sve si uradila kako treba. Antonija, standarno, uvek lepa, nasmejana, meni se pesme nisu svidele, očekivala sam još više energije od tebe. Navikla si nas na taj level i to se od tebe očekuje.

Mili je ipak priznao da Adelin nastup nije bio na zavidnom nivou, dok je za Antoniju imao samo reči hvale.

-Kod Adele mi je više večeras bilo amaterski, a svidelo mi se što je bila tačna. Antonija, ne znam da li je do pesama, ali ti se boja glasa promenila, a to ne valja. Pevaš tako da sve iz grla izlazi oštar vokal, moraš da vratiš svoje pevanje. Ti spadaš u „Zvezde Granda“ rođena si za zvezdu, ne smeš da imaš takve greške – istakao je Mili.

Marija je primetila da se nakon nastupa dogodila neka čudna energija, pa je istakla da je ispalo tako da Antonija nije zaslužila glasove koje je dobila.

-Ambijent mi ne izgleda tako kao da je Antonija zaslužila šest glasova, treba žena da se raduje. Nekako mi je sve pod velom čudne energije. Adela, talentovana, ume, zna, lepo se ponaša, ali za pesmu moju koju si odabrala da si spustila pola tona dole, bilo bi bolje, to bi ti leglo. Imaš samo 19 godina i ne možeš da shvatiš tekst da bi ga dobacila do nas, ali ja imam lepo mišljenje o tvom pevanju. Antonija, ti imaš svoj slot i to pevaš, meni je bio draži prošli krug, ali si večeras pevala dobro i tačno – iskrena je Marija.

Viki je sa druge stane, prvi put u „Zvezdama Granda“ nekom takmičaru rekla da bi se već sada kladila na njegovu pobedu.

-Adela, nikako da se vidi neki progres, Sneža je odličan mentor, i znam da je od mnogih kadidata izvlačila sve najbolje. Kod tebe to nikako da se desi, a mislim da možeš. Antonija, ma ti si zvezda Granda, to je ono što mi tražimo i ako bi mene neko pitao na koga bih ja uložila novac i stavila kartu, to bi bila ti – kazala je Viki.

Na samom kraju, mentori su dali svoje završne reči, a onda je nastala žestoka svađa Cece i Bosanca zbog Antonijinog nastupa.

You might also like